Νέα

Έρωτες κάτω από τις ανεμογεννήτριες

Δεν μας έφταναν οι τηλεοπτικές διαφημίσεις εταιρίας ηλεκτρικής ενέργειας με ανεμογεννήτριες σε καταπράσινα λειβάδια που δίνουν ρεύμα το βράδυ  σε χιλιάδες λαμπιόνια στολισμένα σε θεόρατο δέντρο που κοιτούν σαν χάνοι ένας διεθνής Έλληνας μπασκετμπωλίστας και ένα παιδάκι, φέτος το πράγμα προχώρησε και  σε μεγάλης ακροαματικότητας  σήριαλ έχουμε έναν δύσμοιρο Ρωμαίο να παίρνει την άλλη δύστυχη Ιουλιέτα του και να πηγαίνουν, όχι σε ποταμάκια που τρέχουν γάργαρα  νερά και  κελαηδούν πουλάκια, αλλά  πολύ ψηλά, μέσα σε αιολικό πάρκο και να ζουν τον έρωτά τους, ρεμβάζοντας να κλαίνε τη μοίρα τους τη μαύρη και ο βόμβος των πτερυγίων να γιατρεύει τη πονεμένη ψυχή τους. Στους δε τίτλους τέλους τα αιολικά να μην υπάρχουν στην τοποθέτηση προϊόντων.

Πολύ γκρίζα διαφήμιση της “αθώας” πράσινης ενέργειας και  όπως μας είπαν οι επενδυτές της ότι θα έρχονται τουρίστες να δουν τα αιολικά στο Καλιβάρι και στο Φραγκάκι, σε λίγο να μη θα δούμε και ζευγαράκια μετά το μπάνιο στο Ζόρκο να ξαπλώνουν και να  κοιτούν τ’ αστέρια  μέσα από τα κινούμενα φτερά των ανεμογεννητριών.

 

2 Σχόλια

  • Πράγματι ο τρόπος που προσπαθούν να μας ”’πλασάρουν ” τις Α/Γ είναι προκλητικός λες και έχουν να κάνουν με ιθαγενείς. Υπάρχει περίπτωση ζευγάρι να βρεθεί σε περιοχή με Α/Γ;;;και να σκεφθεί κανείς ότι η σειρά διαδραματίζεται στην Κρήτη…..Αυτά είναι τα τοπία της Κρήτης;;;δεν έχει άλλα να πάνε τα ζευγαράκια;…….Ντροπή….

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio