Νέα

Aφιέρωμα για την Άνδρο από τους μαθητές του Γυμνασίου Κορθίου στο “Βήμα” της Κυριακής

«Το σχολείο μας, το Γυμνάσιο με Λ.Τ. Κορθίου, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, θα κυκλοφορήσει στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής » το ειδικό αφιέρωμα στον τόπο μας, την Άνδρο με τίτλο “ΤΟ ΒΗΜΑ της Άνδρου”. Τη συλλογή και καταγραφή του υλικού επιμελήθηκαν με πολλή χαρά οι μαθητές του σχολείου μας , με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών μας .»

Η διευθύντρια του σχολείου

Μαρίνου Σταυρούλα

«Η εφημερίδα «Το Βήμα» τους τελευταίους μήνες άνοιξε ένα παράθυρο στους μαθητές εκδίδοντας μαζί τους μαθητικές εφημερίδες. Με συνεντεύξεις, έρευνες και ρεπορτάζ οι μαθητές αναδεικνύουν ξεχωριστές στιγμές της ιστορίας των σχολείων και της περιοχής τους, καταθέτοντας προβληματισμούς, σκέψεις, ιδέες και αγωνίες με τη φλόγα και τον ενθουσιασμό της νιότης τους.

Η εφημερίδα προσφέρει τη δυνατότητα στους μαθητές να φτιάξουν τη δική τους εφημερίδα. Μια εφημερίδα τεχνικά και τυπογραφικά άρτια, με ξεχωριστό περιεχόμενο και σελιδοποίηση που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio