Νέα

Επισκευή αγωνιστικού χώρου του γηπέδου μπάσκετ στο Γαύριο με χορηγία.

Ολοκληρώθηκαν στις 24 Οκτωβρίου οι εργασίες ανακατασκευής και επάλειψης του δαπέδου με ειδικό επίστρωμα, του ανοικτού γηπέδου μπάσκετ στο Γαύριο.
Η χρηματοδότηση των εργασιών έγινε από την εταιρεία «ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΛΙΟΠΗ – ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΜΟΝ. Α.Ε.» – «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ PLAYGROUNDS A.E.», η οποία, με το από 15/06/2021 ηλεκτρονικό μήνυμά της, δήλωσε την πρόθεσή της να δωρίσει στο Δήμο μας την ανακατασκευή ενός γηπέδου μπάσκετ.
Η οικονομική επιτροπή, με την 156/2021 απόφασή της, αποδέχτηκε τη δωρεά, στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης.
Ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης, ευχαριστεί ιδιαίτερα την εταιρεία «ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΡΟΠΗ – ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΜΟΝ. Α.Ε.» – «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ PLAYGROUNDS A.E.» για τη δωρεά της αυτή, που δίνει ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας, εθελοντισμού, ευαισθητοποίησης και εταιρικής ευθύνης.
Προχωράμε δείχνοντας την έμπρακτη στήριξη μας στην νέα γενιά και εν γένει στον κόσμο του Αθλητισμού με έργα και δράσεις, που αναβαθμίζουν τις αθλητικές υποδομές και δίνουν την δυνατότητα άθλησης σε σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio