Νέα

Δήλωση Δημάρχου Άνδρου για απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, Γ Σανταμούρη

 Δυστυχώς ο Πρόεδρος του ΔΛΤΤΑ κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τολμάει να χρησιμοποιήσει τον όρο ΑΜΕΑ με ρατσιστικό και υποτιμητικό τρόπο πιστεύοντας ότι έτσι με θίγει.

Μια απαράδεκτη προσπάθεια που δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με τους αγώνες και τις αρχές  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της  Δημοκρατίας  και του σύγχρονού Πολιτισμού που πρέπει πάντα να έχει ως επίκεντρο τη διαφορετικότητα.

Που έχουν ως κορωνίδα τον σεβασμό των ανθρώπων με ιδιαιτερότητες.

Τέτοιες συμπεριφορές αποτελούν ντροπή και αμαυρώνουν όχι μόνο τον ίδιο αλλά και όλους όσους στηρίζουν  κάποιον, ο οποίος δεν σέβεται πλέον τίποτα, έχοντας χάσει κάθε έννοια του μέτρου.

Δεν είναι όμως το μόνο. Τις τελευταίες μέρες ο κ. Γ.  Σανταμούρης έχει επιδοθεί σε ένα κρεσέντο ύβρεων και χαρακτηρισμών προς εμένα προσωπικά, αλλά και προς  τον Θεσμό του Δημάρχου της Άνδρου.

Χαρακτηριστικά αναφέρω:

-…… «είσαι ΑΜΕΑ;…»

-…….«Είσαι αλήτης Δήμαρχε της Άνδρου….»

-…….«Είσαι γραφικός αρνητής της πραγματικότητας…..»

-……«Μόνο άνθρωποι του υποκόσμου χρησιμοποιούν τις μεθόδους σου……»

-…. «Δεν ξέρω εάν οφείλεται σε  ανεπάρκεια του μυαλού σου….»

Οι πολιτικές σκοπιμότητες και ισορροπίες έχουν και αυτές τα όρια τους.

Είναι ξεκάθαρο ότι άνθρωποι που με ξεκάθαρα ρατσιστικό τρόπο χρησιμοποιούν τον όρο ΑΜΕΑ, χωρίς ίχνος ντροπής και με απόλυτη έλλειψη σεβασμού στις ιδιαιτερότητες των συνανθρώπων μας, δεν έχουν θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Με έγγραφό μου ζήτησα τη δημόσια καταδίκη των συγκεκριμένων αναρτήσεων από τον Δήμαρχο Τήνου, τα μέλη του Λιμενικού Ταμείου Τήνου Άνδρου, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Τήνου  και τους επικεφαλείς  Αντιπολίτευσης της Άνδρου, κ. Θ.Σουσούδη και κ. Ι.Καπάκη.

Όσοι συνεχίζουν να στηρίζουν τέτοιους ανθρώπους είναι το ίδιο συνυπεύθυνοι.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

 

Αφήστε ένα σχόλιο