Νέα

Ο Σύλλογος Απανταχού Αποικιανών στη μνήμη του Λ. Πολέμη στηρίζει την Κιβωτό του κόσμου και ζητά μιμητές

Αποχαιρετάμε με οδύνη τον ευπατρίδη Ελευθέριο Πολέμη.
Τον Άνθρωπο που μέσα στην καρδιά του είχε την Εκκλησία, που στους κόλπους της ανδρώθηκε, τα Αποίκια, την Άνδρο και την θάλασσα.
Αγάπες που μέχρι το τέλος της ζωής του η ανιδιοτελής προσφορά του ήταν πολύ μεγάλη. Τη θάλασσα τη γνώρισε πολύ νέος, την έμαθε σαν την παλάμη του και έτσι επεκτάθηκε στην ναυσιπλοΐα με μεγάλη επιτυχία ως πλοιοκτήτης.
Στα Αποίκια ίδρυσε μαζί με τους αείμνηστους Κώστα και Αλεξάνδρα Ρούσσου,τον Σύλλογο Απανταχού Αποικιανών γιατί είχαν όραμα την ανάδειξη του χωριού μας και την επαναφορά της παλιάς αίγλης του, πεπεισμένοι μέχρι τέλους ότι όλοι μαζί συσπειρωμένοι γύρο από το Σύλλογο του χωριού μας μπορούμε να κάνουμε θαύματα.
Στην εκκλησία κάθε Κυριακή οι εκκλησιαστικοί Ύμνοι με την μελίρρυτο φωνή του μίλαγαν στις καρδιές μας.
Δεν έχουμε αριθμό ναών και ναΐσκων που διασώθηκαν χάρη στην οικονομική βοήθειά του με επιστέγασμα την υποδειγματική αποκατάσταση και αναβίωση της μονής Αγίας Ειρήνης, που έγινε πόλος έλξης όλης της Περιοχής αλλά και χώρος θερινής φιλοξενίας των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου.
Μέσα σε αυτά τα χρόνια, τα αγάπησε πολύ τα είδε να μεγαλώνουν, αποτελούσε γι΄αυτά πατρική φιγούρα και εισέπραττε την άδολη αγάπη τους.
Το Δ. Σ. Του Συλλόγου Απανταχού Αποικιανών τιμώντας τον ιδρυτή του Συλλόγου μας,τον ευεργέτη, το φιλάνθρωπο θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
Απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.
Θα καταθέσει χρηματικό ποσόν στην Κιβωτό του Κόσμου για τα παιδιά που αγαπούσε, υπενθυμίζοντας σε όσους θέλουν να διαθέσουν χρηματικό ποσόν στη μνήμη του να σταλούν στη Κιβωτό του Κόσμου στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.
Eurobank 0026017887010087207 3
Τράπεζα Πειραιώς 5023-032595-870
Εθνική Τράπεζα 100-296102 -42.
Κάθε προσφορά αγάπης είναι πολύτιμη και θα χαμογελάσει η ψυχή του από εκεί ψηλά.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio