Νέα

Άνδρος-Νέοι Ορίζοντες: Απαράδεκτες οι δηλώσεις του προέδρου του ΔΛΤ, κ. Γ. Σανταμούρη

 

Η δημοτική μας παράταξη, ” Άνδρος Νέοι Ορίζοντες”, αποδοκιμάζει απερίφραστα τις συνεχιζόμενες αναφορές και προσβολές, του κ. Γ. Σανταμούρη, προέδρου του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ, προς την ευαίσθητη ομάδα συνανθρώπων μας, τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Τέτοιου είδους σκέψεις, απόψεις και εκφράσεις δεν τιμούν τον άνθρωπο ως οντότητα, την κοινωνία, την θρησκεία και την πολιτεία μας και μας βρίσκουν εκ διαμέτρου αντίθετους.

Προηγήθηκε ανάλογη αποδοκιμασία των πρώτων χαρακτηρισμών και αναφορών του προέδρου του ΔΛΤ, από μέλος της παράταξης μας και μέλος του ΔΣ του ΔΛΤ, όπου στη τελευταία σύσκεψη του Λιμενικού Ταμείου συμφώνησε σε ψήφισμα που αποδοκίμαζε και καταδίκαζε τις εκφράσεις, που αναφέρονταν σε ΑΜΕΑ.

Η συνεχιζόμενη όμως αναφορά, στην ευαίσθητη εκείνη ομάδα των συνανθρώπων μας, εκ μέρους του προέδρου του ΔΛΤ, ξεπερνάει τα όρια της προσωπικής κόντρας του προέδρου με τον δήμαρχο Άνδρου και καταδικάζουμε σύσσωμη η παράταξή μας, την συμπεριφορά αυτή.

Τέλος με δεδομένη την απαράδεκτη συμπεριφορά του προέδρου του ΔΛΤ, αναμένουμε από τον δήμαρχο Τήνου τις διορθωτικές εκείνες κινήσεις προκειμένου να αποκατασταθεί η ηρεμία και να εξομαλυνθεί η κατάσταση στο ΔΛΤ.

«ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio