Νέα

Η Carola καθαρίζει τη παραλία στο Μπατσί

Την εβδομάδα της στην Άνδρο η Carola Farci την πέρασε με εθελοντική εργασία το πρωί στο Σωματείο φροντίδας ζώων ψηλά στην Άρνη όπου έμενε και με καθαρισμό παραλιών μετά το μεσημέρι. Δυο μέρες πριν φύγει έκανε καθαρισμό στη παραλία του Μπατσίου μέχρι που σκοτείνιασε, ζύγισε και κατέγραψε τα μαζεμένα σκουπίδια της και γύρισε στην Άρνη, το άλλο απόγευμα γύρισε πάλι στο ίδιο σημείο για να συνεχίσει το καθάρισμα από κει που το άφησε και διαπίστωσε ότι το μέρος που είχε καθαρίσει χτες ήταν πάλι γεμάτο όχι μόνο σκουπίδια αλλά και τσούχτρες που έβγαζε συνέχεια η σοροκάδα. ” Σταγόνα στον ωκεανό αυτό που κάνει η κοπέλα” παρατήρησε κύριος με σκυλάκι βόλτα στη παραλία και τραβώντας  απ΄το λουρί το σκυλάκι που πήγε να μυρίσει τη Carola πρόσθεσε : ” σάμπως και ο ωκεανός δεν είναι φτιαγμένος από σταγόνες;”

Την άλλη μέρα η Ιταλίδα με τον σκύλο  και το αυτοκίνητό της πέρασε στη Τήνο που συνεχίζει να μαζεύει σκουπίδια  να τα ζυγίζει και να κάνει στόρι στο ίνσταγραμ της

 

1 Comment

  • Πολλα Συγχαρητήρια στην Ιταλίδα “Παγκόσμια πολίτη”, που ξόδεψε μέρος του πολύτιμου χρόνου και φυσικής της κόπωσης, για ενα Σκοπό τόσο κοινό, μικρο και ελάχιστα μετρήσιμο (όπως φάνηκε του παρόντα κυρίου) αλλά τόσο Μεγαλειώδη στην ουσία ! Ισως το παράδειγμα της να εμπνεύσει και συνεγειρει τους νεολαίους μαθητές των σχολείων της Ανδρέου, ώστε διαθέτοντας 2 ώρες μέσα στο κάθε Σαββατοκύριακο να το οργανώσουν μεταξύ τους , χωρίς “επιβλέποντες”, χωρίς φανφάρες και ίσως καταγράφοντας με τα κινητά τους τηλέφωνα μα κάνουν μια Συγκεντρωτική Καταγραφή και να την εξελίξουν σε Εκθεση – που θα μπορεί να ενταχθεί στον Διαγωνισμό για τα “Πράσινα Σχολεία” του 2022. Να σας θαυμασουμε και να σας χειροκροτησουμε Ολοι !

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio