Νέα

Λιμεναρχείο Άνδρου: Έρχονται ισχυροί νοτιάδες

Με έκτακτη ανακοίνωση του Υποπλοιάρχου Λ.Σ. Μανιδάκη Δημήτριου το Λιμεναρχείο Άνδρου εφιστά την προσοχή όλων εξαιτίας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένονται σήμερα  Σάββατο 10.12.2021 να πλήξουν τις θάλασσες της Άνδρου,

Η Ανακοίνωση
“Αυξημένη προσοχή λόγω έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων”.
1.Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την από 10-12-2021 Πρόγνωση της Ε.Μ.Υ. για αύριο Σάββατο 11-12-2021 προβλέπεται να επικρατήσουν στην ευρύτερη θαλασσιά περιοχή της Άνδρου, θυελλώδεις Νότιοι Νοτιοδυτικοί άνεμοι που πρόσκαιρα θα φτάσουν τα 8 με 9 μποφόρ.
2.Ως εκ τούτου παρακαλούμε για την αυξημένη προσοχή, εγρήγορση και λήψη από τους ιδιοκτήτες, κυβερνήτες ορμούντων πλοίων/σκαφών, όλων των αναγκαίων και απαραίτητων μέτρων για την ασφάλεια τους, για τη διατήρηση θέσης πρόσδεσης και αγκυροβολίας τους, και τη συνεχή παρακολούθηση θέσης όλων των παροπλισμένων, εγκαταλελειμμένων, επικίνδυνων, επιβλαβών πλοίων ή/και σκαφών, για την αποφυγή κινδύνων παράσυρσής τους. Συνιστάται αυστηρά όπως μικρά πλοία, επαγγελματικά και ερασιτεχνικά σκάφη, και ναυταθλητικοί όμιλοι να αποφύγουν δραστηριοποίηση κατά το χρόνο εξέλιξης των ανωτέρω ισχυρών καιρικών φαινομένων.

Ο Α/Φ
Υποπλοίαρχος Λ.Σ. ΜΑΝΙΔΑΚΗΣ Δημήτριος

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio