Νέα

Οι εκδηλώσεις του Ιδρύματος Κυδωνιέως και του Ιδρύματος  Μωραΐτη – Άνδρου στο ντοκιμαντέρ απολογισμού «Βλέμμα μπροστά» της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Οι εκδηλώσεις του Ιδρύματος Πέτρου & Μαρίκας Κυδωνιέως και του Ιδρύματος Δημητρίου & Λιλίκας Μωραΐτη – Άνδρου στο ντοκιμαντέρ απολογισμού του έργου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», με τίτλο «Βλέμμα μπροστά».

Οι εκδηλώσεις του Ιδρύματος Πέτρου & Μαρίκας Κυδωνιέως ΠΛΟΕΣ 27 «Τροχιές Μνήμης» και οι εκδηλώσεις του Ιδρύματος Δημητρίου και Λιλίκας Μωραΐτη – Άνδρου «Νέα Ματιά στην Επαναστατημένη Άνδρο» και «Κάψιμο της Κανάριας» εντάχθηκαν στο ντοκιμαντέρ απολογισμού του έργου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», με τίτλο «Βλέμμα μπροστά», το οποίο παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής. Οι εκδηλώσεις εντάχθηκαν στην στον αναλυτικό φάκελο δράσεων απολογισμού της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” που παρουσιάστηκε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Πρωθυπουργό.

Ο Πρόεδρος των Ιδρυμάτων

Νίκος Σιγάλας

 

Για τη συμμετοχή αυτή των ιδρυμάτων η Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον κ. Νίκο Σιγάλα

 

Αθήνα, 24 Δεκεμβρίου 2021 

Αξιότιμε κύριε Σιγάλα

Πλησιάζοντας προς το τέλος της επετειακής χρονιάς, μοιραζόμαστε μαζί σας το ντοκιμαντέρ απολογισμού του έργου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», με τίτλο «Βλέμμα μπροστά».

Γιατί οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τα λόγια, βάζοντας τη σφραγίδα της συλλογικής προσπάθειας και της συνεργασίας σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του ελληνισμού.

Δέκα λεπτά που συμπυκνώνουν την εντυπωσιακή συμμετοχή της κοινωνίας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και στο εξωτερικό, με εκατοντάδες δράσεις και εκδηλώσεις, με καινοτόμες ιδέες, όραμα, σχεδιασμό, ψυχή.

Αλλά είναι αδύνατον να αποτυπώσουν τον ενθουσιασμό και την προσδοκία του κόσμου, αυτή η συλλογική προσπάθεια να συνεχίσει να δίνει τους καρπούς της στο μέλλον.

Ευχαριστούμε για την ουσιαστική συμβολή σας στον εμπλουτισμό του προγράμματος που συντόνισε η Επιτροπή, με το οποίο τιμήσαμε την δισεκατονταετηρίδα της Ελλάδας. 

Μαζί τα καταφέραμε σε συνθήκες δύσκολες και απρόβλεπτες, μαζί μοιραζόμαστε αυτή την επιτυχία, ανοίγοντας ένα παράθυρο στο αύριο. 

 

Καλή επιτυχία στο έργο σας
Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά!

Με εκτίμηση & φιλία,

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη
Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

το ντοκιμαντέρ: 

 

1 Comment

  • Για μια ακόμη φορά είμαστε υπερήφανοι για το κόσμημα της Άνδρου, το Ίδρυμα Κυδωνιές.
    Καλή και δημιουργική χρονιά

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio