Νέα

Δήμαρχος Άνδρου: Ενότητα τουλάχιστον στα μεγάλα και στα σοβαρά της Άνδρου

Τα έτη 2022-2023 αποτελούν την δεύτερη διετία της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, μέσα σε ένα πρωτόγνωρο πλαίσιο που καθορίζει η υγειονομική κρίση που είναι σε εξέλιξη.
Μέσα σ αυτές τις συνθήκες θα πρέπει όλοι να εργαστούμε για την καθημερινότητα των πολιτών και ταυτόχρονα να θέσουμε τις βάσεις για την επόμενη μέρα.
Η εποχή απαιτεί από όλους εμάς τους αιρετούς, μεταξύ άλλων, ενότητα τουλάχιστον στα μεγάλα και στα σοβαρά.
Σήμερα Κυριακή  9 Ιανουαρίου 2022 καλούμαστε να εκλέξουμε τα μέλη του Προεδρείου του Δ Σ, καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.
Για τη θέση του Προέδρου θα προταθεί ο Λ. Μπάλας ο οποίος με επιτυχία έφερε εις πέρας το έργο του από την ίδια θέση την περίοδο 2019-2021. Υπήρξε επίσης η επιλογή του Θ Σουσούδη ως Προέδρου για την περίοδο 2016-2019.
Αποτελεί λοιπόν μια διαπαραταξιακή επιλογή την οποία καλώ τόσο την παράταξη του Θ. Σουσούδη, όσο και την παράταξη του Γ.  Καπάκη να στηρίξουν.
Θα είναι ένα μήνυμα προς την κοινωνία πως όταν χρειάζεται ξέρουμε να αφήνουμε στην άκρη τις διαφωνίες μας και να δουλεύουμε από κοινού για το καλό της Άνδρου.
Παράλληλα καλώ και τις δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης να υπερψηφίσουν και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που προέρχονται από την παράταξη μας, ενώ δηλώνω ρητά ότι εμείς θα ψηφίσουμε τις προτάσεις τους για τις θέσεις του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του ΔΣ.
Ας δείξουμε σε όλους  ότι για μας η Άνδρος είναι πάνω απ΄όλα.
Το απαιτούν οι καιροί, το ζητούν οι πολίτες του Νησιού!!!

1 Comment

  • Στα πλαίσια της ενότητας και της προγραμματισμένης επανυποβολής υποψηφιότητας του κυρίου Μπάλα, ενεργοποίησαν τα περί διαγραφής συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio