Νέα

Πολιτική Προστασία Άνδρου: Προσοχή σήμερα Τρίτη 25/1/2022…

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας ενημερώνουμε τους πολίτες ότι,

αύριο Τρίτη, 25/01/22:

• Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, όχι μόνο για τη διαζώσης εκπαίδευση, αλλά δεν θα πραγματοποιηθεί και η τηλεκπαίδευση.

• Οι υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές, όπως και ο ευρύτερος Δημόσιος τομέας, πλην των Σωμάτων Ασφαλείας και των δομών Υγείας. Όμως οι πολίτες θα μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα Πολιτικής Προστασίας και στη γραμμή υποστήριξης.

• Κλειστός θα παραμείνει και ο ιδιωτικός τομέας πλην των επιχειρήσεων τροφίμων, των φαρμακείων, των βενζινάδικων, των ιδιωτικών δομών υγείας, καθώς και οποιουδήποτε άλλου φορεά σχετίζεται με την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

• Συνεχίζει να ισχύει μέχρι αύριο, Τρίτη, 25/01, στις 10:00 το πρωί, η απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το οδικό δίκτυο του νησιού.

• Δεν υπάρχει ρεύμα στην περιοχή της Βουρκωτής, στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου, σε τμήμα των Αποικίων και στους Κατακαλαίους. Αύριο μηχανήματα θα επιχειρήσουν στην περιοχή, ώστε εν συνεχεία να μεταβούν εκεί οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ για να αποκαταστήσουν την βλάβη.

Επίσης γενικότεροι εκχιονισμοί θα συνεχιστούν και αύριο από το πρωί. Συνιστούμε σε όλους οι μετακινήσεις να είναι οι λιγότερες δυνατές και πάντα με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Ειδικότερα τη νύχτα και το ξημέρωμα οι θερμοκρασίες θα είναι πάρα πολύ χαμηλές και ο παγετός θα κάνει τους δρόμους ιδιαίτερα επικίνδυνους.

Παραμένουν πάντα στην διάθεσή σας τα τηλέφωνα επικοινωνίας:
Πολιτική Προστασία Δήμου Άνδρου: 6945263277 – 6947576119
Γραμμή υποστήριξης του Δήμου Άνδρου 2282022021

είναι στην διάθεση των πολιτών όλο το 24ωρο και παρακαλούνται οι πολίτες να απευθύνονται για την κάλυψη μόνο σοβαρών αναγκών.
Θα σας ενημερώσουμε για κάθε νεότερη εξέλιξη.

ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio