Νέα

“Ο χιονιάς “ΕΛΠΙΔΑ” φέρνει και την ελπίδα” του Θεοδόση Σουσούδη

Ακόμα ένας επικίνδυνος, αλλά “ελπιδοφόρος” χιονιάς για το νησί μας. Σε πολλές περιπτώσεις καταστροφικός, όμως δεν παύει, η φύση να ντύνεται στα λευκά της και να ομορφαίνει ακόμα περισσότερο.
Αυτός ο χιονιάς με την ονομασία που του έδωσαν “ΕΛΠΙΔΑ”, πράγματι φέρνει την ελπίδα, αφού θα εμπλουτίσει με άφθονο πολύτιμο αγαθό, τον υδροφόρο ορίζοντα του νησιού μας, που τόσο χρειαζόμαστε.
Το νερό που θα γεμίσει τις πηγές μας, τις μοναδικές και πολλές πηγές της Άνδρου, το είχαμε ανάγκη, αφού τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο της λειψυδρίας ήταν ιδιαίτερα έντονο.
Επιπλέον με τις περιορισμένες μετακινήσεις των κατοίκων και με το κλείσιμο των σχολείων, που θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά ΟΛΗ την εβδομάδα, θα περιοριστεί κατά πολύ και η διασπορά του corona virus, που τις τελευταίες εβδομάδες είχε πρωτοφανή έξαρση στο νησί μας.
Παρά τις δυσκολίες λοιπόν, που επιφέρει ο χιονιάς, συγχρόνως φέρνει την “ΕΛΠΙΔΑ” στα δυό μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε.
Ωστόσο χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους τις επόμενες μέρες και είναι βέβαιο ότι οι αρμόδιοι φορείς θα κάνουν το καλύτερο δυνατό                                                                                                                    Θεοδόσης Σουσούδης
   “ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ”

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio