3 Σχόλια

  • Εξαιρετική φωτογραφική αποτύπωση της επέλασης της ”Ελπίδος” στην Χώρα της Ανδρου, των γύρω περιοχών αλλά και άλλων σημείων με τις εναέριες λήψεις της κάμερας του drone. Oλες οι φωτογραφίες θα μπορούσαν να γίνουν εξαιρετικές cart postal από ιδιώτες ή τον Δήμο.
    Με αφορμή λοιπόν τις εναέριες αυτές λήψεις και τις δυνατότητες που έχουν αυτά τα drones να δίνουν εικόνα σε real time μήπως θα έπρεπε και υπηρεσίες όπως η Πολιτική Προστασία, η Π.Υ, το Λ.Σ, κλπ να σκεφθούν(αν δεν το έχουν ήδη κάνει) να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία τους για καλύτερο συντονισμό/προώθηση των επιγείων/εναερίων/θαλασσίων δυνάμεων και εξοπλισμού τους σε πληττόμενες από θεομηνίες περιοχές ή σε έρευνες διάσωσης σε ατυχήματα πριν κινητοποιήσουν το ανθρώπινο δυναμικό με τον εξοπλισμό του που και χρονοβόρο είναι, έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος αλλά βασικά αποφεύγεις ατυχήματα των ίδιων των διασωστών.

  • Μοναδικές εικόνες ,δίνουν ανάγλυφο το πέρασμα της ” ελπίδας ” από το όμορφο νησί αλλά μας υποψιάζουν και για τα προβλήματα η ζημιές , που άφησε στο πέρασμα της.

Αφήστε ένα σχόλιο