Νέα

Διοργάνωση Training Camp και στην Άνδρο


Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου έκανε δεκτό το κοινό αίτημα τεσσάρων Δημάρχων (ΑΝΔΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΠΑΡΟΥ-ΝΑΞΟΥ), για την χρηματοδότηση του Karagoutis Training Camp από τον προϋπολογισμό της!
Συνεπώς, με τη συνεργασία του Δήμου Άνδρου και του σωματείου καλαθοσφαίρισης του ΑΟ ΑΝΔΡΟ, το camp θα διεξαχθεί, από τις 04 έως τις 09 Ιουλίου 2022, στο νησί μας.
Θα είναι δωρεάν για τα παιδιά ηλικίας, 8 έως 18 ετών που θα θελήσουν να πάρουν μέρος και θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βελτιώσουν το επιθετικό τους παιχνίδι και τη φυσική τους κατάσταση!
Ο Δήμος μας από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το σχετικό αίτημα και με συνεχείς παρεμβάσεις προς την ΠΕΔ και σε συνεργασία με τους άλλους τρεις Δήμους, πετύχαμε την οικονομική κάλυψη της εκδήλωσης.
Ο Δήμος Άνδρου θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται στον αθλητισμό – τόσο σε υποδομές, όσο και σε εκδηλώσεις, αφού αποτελούν ουσιαστική και υγιή «επένδυση» για όλους και κυρίως για το μέλλον της νέας γενιάς.
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio