Νέα

Πως μπορούν να απογραφούν τώρα, όσοι δεν έχουν μέχρι τώρα

Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων της ΕΛΣΤΑΤ, σχετικά με την επικοινωνία των πολιτών με τα Απογραφικά Όργανα στην Άνδρο, ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δήμου Άνδρου ότι όσοι δεν έχουν απογραφεί ακόμη μπορούν να απογραφούν ως εξής:

Α. Ηλεκτρονική Απογραφή / Αυτοαπογραφή

Μέσω της πλατφόρμας https://gov.gr στην ενότητα Πολίτης και Καθημερινότητα
ή μέσω αναζήτησης Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021 – Gov.gr

Για την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή είναι απαραίτητος ο μοναδικός «Μοναδικός Κωδικός Απογραφής» της κατοικίας/νοικοκυριού σας. Εάν δεν έχετε τον κωδικό, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο 2111212027 και πληκτρολογήστε 46310 για να αφήσετε ηχητικό μήνυμα ή στείλτε email με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

  1. Φυσική απογραφή / Πόρτα-Πόρτα

Οι Απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ έχουν ήδη επισκεφθεί κάθε κατοικία που δεν απογράφηκε ηλεκτρονικά εφαρμόζοντας υποχρεωτικά τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Πραγματοποίησαν είτε δια ζώσης είτε τηλεφωνικές συνεντεύξεις με τους πολίτες και έπειτα από την ολοκληρωμένη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων, παρέδωσαν στους πολίτες Βεβαιωτικά Απογραφής.

Αν δεν έχει περάσει ο απογραφέας, ή αν ο απογραφέας έχει περάσει και δεν σας βρήκε, τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο 2111212027 και πληκτρολογήστε  46310 για να αφήσετε ηχητικό μήνυμα. ή στείλτε email με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και θα επικοινωνήσουν μαζί σας οι Υπεύθυνοι της Απογραφής στο νησί της Άνδρου.

Σε περίπτωση αδυναμίας χρήσης των παραπάνω τρόπων επικοινωνίας, ως προς την απογραφή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Δήμο Άνδρου, στα παρακάτω τηλέφωνα, για να δώσετε τα στοιχεία σας και να τα μεταβιβάσει, μέσω email, στους Υπεύθυνους της Απογραφής στο νησί της Άνδρου.

Οι πολίτες μπορούν επίσης να μεταβαίνουν για δια ζώσης απογραφή στο Γραφείο Δημοτολογίου, στο ΚΕΠ Κορθίου και στο ΚΕΠ Γαυρίου, κατόπιν ραντεβού.

Για το Γραφείο Δημοτολογίου στην Χώρα Άνδρου: 2282360265

Ώρες:9:00- 2:00μ.μ.

Για το ΚΕΠ Κορθίου: 2282360322

Ώρες: 9:00- 2:00μ.μ.

Για το ΚΕΠ Γαυρίου: 2282360117

Ώρες: 9:00- 2:00μ.μ.

 

Η απογραφή καθορίζει το μέλλον του Δήμου μας για τα επόμενα 10 χρόνια.

Απογραφόμαστε στον τόπο που ζούμε. Όλοι μετράμε.

 

 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio