Νέα

Επιστολή Δημάρχου Άνδρου προς τον Δημοτικό Σύμβουλο Ιωάννη Μπακέλα.

Η πρόσφατη θεομηνία απέδειξε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν αιρετοί έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για το κοινό καλό. Απέδειξε την ίδια στιγμή πόσο κακό κάνουν αιρετοί, όπως εσύ, κ. Μπακέλα, που η προσφορά σου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση περιορίζεται ως σήμερα σε μηνύσεις κατά των πολιτικών σου αντιπάλων. Περιορίζεσαι στο να κρατάς μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο αν και δεν ανήκεις πλέον στην παράταξη με την οποία είχες εκλεγεί.

Και ας μην επικαλεστείς την διαγραφή σου. Στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. μετά την διαγραφή σου ρητά δήλωσες ότι : “θα γινόμουν ανεξάρτητος εάν δεν είχα διαγραφεί “. Ήταν λοιπόν προαποφασισμένο να αποχωρήσεις.

Σήμερα κρατάς μια θέση Δημοτικού Συμβούλου στερώντας την Ενότητα Κορθίου και ευρύτερα του Νησιού από έναν Δημοτικό Σύμβουλο με διάθεση προσφοράς.  Η Δημοτική Ενότητα Κορθίου εξέλεξε δύο Δημοτικούς Συμβούλους στην διοίκηση, όμως με την στάση σου, την έχεις αφήσει μόνο με έναν  σύμβουλο.

Οι πλημμύρες, οι φωτιές και οι πρόσφατες χιονοπτώσεις απέδειξαν  σε όλους ότι υπάρχουν πολλοί που αν και δεν εξελέγησαν δίνουν ότι καλύτερο μπορούν για την Άνδρο μας. Απαίτηση της κοινωνίας να παραδώσεις την έδρα που κρατάς. Μπορεί να συνεχίσεις να παίζεις πολιτικά παιχνιδάκια με τους συνοδοιπόρους σου. Δεν μπορείς όμως αυτό να γίνεται σε βάρος της κοινής προσπάθειας. Είναι ώρα να δείξεις σε όλους ότι διακατέχεσαι από ελάχιστη έστω πολιτική ηθική.

Άλλωστε όλοι  θυμόμαστε τις θέσεις σου επί του θέματος που με ιδιαίτερο στόμφο εξέφραζες προεκλογικά και που συμπυκνώνονταν στο : « ……κάθε δημοτική έδρα ανήκει στην παράταξη. Όποιος διαφωνεί παραιτείται και παραδίδει την δημοτική έδρα».

 

Είναι σήμερα ώρα να εφαρμόσεις πρώτος όσα έλεγες.

Είναι η στιγμή  να προσφέρεις στο νησί έστω και με την παραίτησή σου.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΆΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

Πίνακας διανομής

Αποδέκτες προς κοινοποίηση

-Μέλη Παράταξης Δ. Λοτσάρη «Μαζί για την Άνδρο»

– Επικεφαλής συμπαράταξης, κ.κ Δημ. Γιαννίση και Ελ. Μπάλλα

– Αντιδήμαρχο (άμισθο) συντονισμού και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών από φυσικές καταστροφές στην περιοχή της Άνδρου, κ. Νικ. Στεφάνου

-Ειδικοί Συνεργάτες Δημάρχου Άνδρου

-Μέλη Τοπικών Συμβουλίων Δημοτικής Ενότητας Κορθίου

-Σύλλογοι Δημοτικής Ενότητας Κορθίου

6 Σχόλια

  • Μπορεί να μας απαντήσει ο Λοτσάρης αν θα εκλεγόταν Δήμαρχος χωρίς τις ψήφους του Μπακέλα;

  • Α ναι; Κι αν στις επόμενες εκλογές ξαναβγεί δήμαρχος ο Λοτσάρης, με ποιανού ψήφους θα λες πάλι ότι βγήκε;

  • Αυτός που έλαμψε δια της απραξίας του ως έπαρχος βγήκε δήμαρχος αποκλειστικά και μόνο από τις ψήφους που άθροισαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Την δεύτερη Κυριακή απλούστατα συνασπίστηκαν οι πικραμένοι εναντίον του Σουσούδη και πάλι ίδρωσαν να κερδίσουν . Για τις επόμενες εκλογές μην κάνει όρεξη ο Λοτσάρης και οι φίλα προσκείμενοι. Δεν έχουν την παραμικρή ελπίδα και βέβαια δεν θα φαγωθούν για το ποιος έφερε ψήφους, μόνο θα σκοτώνονται για το ποιος έδιωξε πιο πολλές ψήφους!

  • Κάποιοι υπερφίαλοι από πάνω δεν έχουν ακούσει τίποτα ούτε περί μεγάλης μπουκιάς, ούτε περί ουράς και αχλάδας. Ας είναι, το γέλιο που προσφέρουν είναι άφθονο και κυρίως καθώς πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο είναι ικανοί να διαμορφώσουν κλίμα…Όλοι γνωρίζουμε όμως τι θα γίνει την επαύριο σε περίπτωση που οι αλαζονικές τους προεκλογικές προβλέψεις αποδειχτούν τζούφιες. Κατά την προσφιλή τους συνήθεια, θα χωθούν στο λαγούμι τους για κάποιο διάστημα μέχρι να καταστρώσουν το επόμενο αφήγημα που θα τους βγάλει ξανά έξω στην κοινωνία, μιας και αυτό που χρησιμοποιούν τώρα θα έχει γκρεμιστεί. Πρώτη φορά θα είναι άλλωστε;

    Υ.Γ. Εφόσον πολλοί δηλώνουμε άγνοια σχετικά με τα αποτελέσματα των επόμενων εκλογών και εσείς εκφράζεστε με περισσή βεβαιότητα, για πείτε μας και το όνομα του επόμενου δημάρχου που θέλουμε λίγο να ευθυμήσουμε.

  • Με βεβαιότητα μπορούμε να σου πούμε το όνομα που ηττημένου των επόμενων εκλογών. Το ξέρει ακόμα κι ο ίδιος ο Λοτσάρης ότι η καρέκλα του δεν τρίζει απλά. Έχει σπάσει και δεν το χωνεύει, μαζί με τις μεγάλες κουβέντες και τις μεγάλες μπουκιές που χαρακτήρισαν την τραγική θητεία του. Υπερφίαλος και αλλαζόνας υπήρξε αυτός από την ημέρα της εκλογής του σκορπίζοντας γέλιο αλλά και θυμό για την παράταιρη με την Άνδρο περσόνα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio