Νέα

Συλλυπητήρια και ψηφίσματα για τον Λούη Γαλανό

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Με βαθιά θλίψη για τον απροσδόκητο χαμό του Λεωνίδα Γαλανού, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Λεωνίδας Γαλανός ήταν για πολλά χρόνια μέχρι και σήμερα, ως εξωτερικός συνεργάτης, λογιστής των σχολικών επιτροπών. Υπήρξε έντιμος και ακέραιος χαρακτήρας, καθώς και πολύ καλός επαγγελματίας. Έφυγε σήμερα πολύ νέος για την γειτονιά των αγγέλων. Καλό Παράδεισο Λούη.

Δήμαρχος Άνδρου

Δημήτρης Λοτσάρης

 

Άνδρος-Νέοι Ορίζοντες,  Θεοδόσης Σουσούδης

Τα τραγικά νέα δεν έχουν τέλος. Η είδηση της αιφνίδιας και αναπάντεχης απώλειας του Λεωνίδα σήμερα το πρωί έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην κοινωνία του νησιού μας. Άδικη και τραγική η απώλεια του καλού φίλου και τόσο νέου και γεμάτου ζωή Ανθρώπου. Γελαστός, δραστήριος, ευγενής, αγαπητός, με διάθεση για προσφορά, ο Λούης έδινε πάντα το παρόν όπου χρειαζόταν προκειμένου να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Την ορμή του, τον εθελοντισμό του και την διάθεση για προσφορά τα εξέφραζε τόσο ατομικά, όσο και μέσα από συλλόγους, όπου διετέλεσε μέλος και πρόεδρος του συλλόγου του αγαπημένου του χωριού της Μεσαριάς επί σειρά ετών, καθώς και στην Λέσχη Ανδρίων όπου ήθελε να προσφέρει ακόμα περισσότερα. Θα μας λείψει η παρέα του, το χιούμορ του, οι καλοπροαίρετες συμβουλές του, θα μας λείψει ο Λούης με το πηγαίο χαμόγελό του. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του. Καλό σου ταξίδι Λεωνίδα…..

Ψήφισμα Λέσχης Ανδρίων για την εκδημία του Λεωνίδα Γαλανού

Νωρίτερα σήμερα , Τετάρτη 09 Φεβρουαρίου 2022, πληροφορηθήκαμε ότι ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΑΛΑΝΟΣΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΔΡΙΩΝ, απεβίωσε. Μας είναι πολύ δύσκολο να εκφραστούμε για το αντίκτυπο της απώλειάς του. Ο Λεωνίδας ήταν ένας νέος άνθρωπος, φίλος, έχοντας καρδιά που ενέπνεε εμπιστοσύνη και σταθερότητα.
Ο Λεωνίδας γεννήθηκε το 1971, απόφοιτος του Εμπειρίκειου Λυκείου Άνδρου, σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και λογιστική.
Δραστηριοποιούνταν  επαγγελματικά στην Άνδρο από τον Μάρτιο του 1996, διατηρώντας δικό του λογιστικό γραφείο στη Χώρα. Ο Λεωνίδας έχει υπηρετήσει την κοινωνία της Άνδρου από πολλές θέσεις και συλλόγους και ως ενεργός πολίτης αλλά και με την επαγγελματική του ιδιότητα ως πυλώνας σωστής και ορθολογιστικής διαχείρισης. Για αρκετά χρόνια υπηρετούσε την Λέσχη Ανδρίων ως λογιστής του  ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Φ. Ι. ΚΑΛΟΓΕΡΑ και με τις τελευταίες εκλογές ανέλαβε ταμίας της ”ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΔΡΙΩΝ” σε μία σημαντική περίοδο για την αναβάθμισή της με πολλά όνειρα και ιδέες για την εξέλιξη και την βιωσιμότητα της.

Το Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων συγκλήθηκε εκτάκτως για την έκδοση απόφασης για την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου και συνεργάτη.ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ:

1. Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του.
2. Να κατατεθεί, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό στον             «Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αποικίων» στη μνήμη του.
3. Να κυματίσει μεσίστια η σημαία της «Λέσχης Ανδρίων».
4. Να παραστεί η διοίκηση της  «Λέσχης Ανδρίων» στην κηδεία    του.
5. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της «Λέσχης Ανδρίων» και να κοινοποιηθεί στα τοπικά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Αιωνία του η μνήμη!!!

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΔΡΙΩΝ
Άνδρος, 09 Φεβρουαρίου 2022

Δημήτριος Κοκκίνης                                       Βιργινία Δούκισσα
Πρόεδρος «Λέσχης Ανδρίων»                        Γραμματέας «Λέσχης Ανδρίων»

Εξωρ. Σύλλογος Άνδρου “ο Άγ. Νικόλαος”

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους, για τον πρόωρο και αιφνίδιο θάνατο του αγαπητού φίλου Μεσσαριανού ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΑΛΑΝΟΥ Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσσαριάς-Κουμανής Άνδρου και συλλυπούνται θερμά την οικογένειά του.
Καλό παράδεισο στη γειτονιά των Αγγέλων και η μνήμη αυτού ας είναι ΑΙΩΝΙΑ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio