Νέα

Φίλιππος Φόρτωμας: 45 εκ. €  ενίσχυση των κτηνοτρόφων στα νησιά μας

 

Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Τουρισμού με την Υφυπουργό κ. Σοφία Ζαχαράκη, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον τομέα του Τουρισμού, αλλά και ειδικότερα θέματα που αφορούν τα νησιά των Κυκλάδων.

Ο κ. Φόρτωμας ανέφερε στην Υφυπουργό την ετοιμότητα των Κυκλάδων για μια δυναμική επανεκκίνησης του Τουρισμού, μετά από δύο έτη πανδημίας, αλλά και την εξέχουσα θέση που έχουν τα νησιά των Κυκλάδων, στις προτιμήσεις των επισκεπτών διεθνώς. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στο εξαιρετικό αποτέλεσμα του 2021,  τονίζοντας ότι οι 2 επιπλέον μονάδες που προστέθηκαν στο ΑΕΠ από τον τουρισμό, ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και στρατηγικού σχεδίου του συνόλου των ανθρώπων του τουρισμού και της στενής συνεργασίας τους με την κεντρική και τοπική διοίκηση.

Η κ. Ζαχαράκη τόνισε πως η ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού, μέσα από μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων, προχωρά συστηματικά στην στήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης του προορισμού, την ενίσχυση της κατάρτισης και εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού μας αλλά και την στήριξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, που αποτελούν πολυδιάστατο συντελεστή στην ανάπτυξη της χώρας και ιδιαίτερα των νησιωτικών περιοχών.

«Για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο τουρισμός και μάλιστα ο βιώσιμος τουρισμός, αποτελεί προτεραιότητα, αλλά και στοίχημα περαιτέρω ανάπτυξης. Με στρατηγική και προγραμματισμό, χαράσσουμε πολιτικές που θα είναι σύμμαχοι των τοπικών κοινωνιών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Στηρίζουμε τους επιχειρηματίες του τουρισμού, αλλά και τον ίδιο τον προορισμό, με σχέδιο και στοχευμένες πολιτικές προώθησης, εξασφαλίζοντας  ευημερία και ανάπτυξη για τα νησιά μας» δήλωσε ο κ. Φόρτωμας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio