Νέα

Έφυγε ο Σπύρος Χαλάς, το χρυσό παιδί της Άρνης

Έφυγε από τη ζωή ο πάντα γελαστός και αγαπητός σε όλους Σπύρος Χαλάς,  τα τελευταία χρόνια πάλευε με τον καρκίνο  αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε. Γέννημα θρέμμα της Άρνης δεν την εγκατέλειψε ποτέ και είτε σαν απλός κάτοικος είτε σαν πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρνης βοήθησε  με έργα το χωριό και τον κόσμο του.

Στο καλό Σπύρο!

ο Σπύρος Χαλάς με την τρομερή ομάδα της Άρνης

 

 

Έφυγε σήμερα το πρωί, ο Σπύρος Χαλάς για το μεγάλο ταξίδι, τόσο γρήγορα και τόσο άδικα. Έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο και βύθισε στο πένθος και τη θλίψη, την οικογένεια του, τους φίλους και τον πολιτιστικό μας σύλλογο, με τον οποίο είχε ταυτισθεί τα τελευταία 14 χρόνια.
Ένα παιδί, ανίψι μου, χαρούμενο, με το γέλιο στο στόμα, φιλικότατο, αγαπητό σ’ όλους μας, με υψηλό αίσθημα προσφοράς. Πάνω απ’ όλα ήταν ένας καλός οικογενειάρχης, ενωτικός, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και με μια καλή κουβέντα για όλους. Συνιδιοκτήτης εταιρίας χωματουργικών εργασιών και λατομείου εξόρυξης πέτρας, ήταν το σημείο αναφοράς, για κάθε παρουσιαζόμενη κοινοτική ανάγκη – εκκλησίες, δρόμοι κλπ, σε οικοδομικά υλικά και όχι μόνο. Ανέλαβε έναν τοπικό σύλλογο και τον εξακόντισε σε πανανδριακό. Οι πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις του συλλόγου στη προεδρία του Σπύρου, δημιούργησαν μια νέα εποχή, αναγνωρισμένη από όλο το νησί.
Αισθανόμαστε όλοι ότι φτώχυνε η ‘Αρνη από σήμερα. Θα μας λείψεις Σπυράκο μας. Θα σε θυμόμαστε πάντα γιατί ήσουν πάνω απ’ όλα ο καλός Άνθρωπος, που γέμιζες το χωριό μας με την παρουσία σου.
Ευχόμαστε στην οικογένεια τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια.
Γιάννης  Χαλάς
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος
Dimitris Lotsaris, Tasos Yiannakis και 15 ακόμη
5 σχόλια
2 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!

Σχόλιο
Κοινοποίηση

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio