Νέα

Διαγωνισμός ζωγραφικής για τους μαθητές των Κυκλάδων

ΚΑΛΕΣΜΑ:
ΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ!

Το Cyclades Preservation Fund (CPF) έγινε μέλος της Λέσχης Ανδρίων, ως μη-κερδοσκοπικός οργανισμός/Σύλλογος, ενισχύοντας την παρουσία του στα νησιά των Κυκλάδων, αποκτώντας βάση για την επικοινωνία και προβολή των δράσεών του στην Άνδρο, και δημιουργώντας συνέργειες για την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και προστασίας του περιβάλλοντος στα νησιά μας!

Καθώς είναι σημαντικό να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι μελλοντικές γενιές, το Τμήμα Περιβάλλοντος της Λέσχης Ανδρίων υποστηρίζει το Cyclades Preservation Fund (CPF), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Cyclades Posidonia Alert, και καλεί τους μαθητές/τριες των Σχολείων των Κυκλάδων, να συμμετάσχουν σε έναν παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα τα λιβάδια Ποσειδωνίας!

Πιο συγκεκριμένα, η θεματολογία θα κινείται σε δύο πυλώνες:

α. Τα οφέλη των Λιβαδιών Ποσειδωνίας

β. Οι απειλές των Λιβαδιών Ποσειδωνίας

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες των Σχολείων των Κυκλάδων, των οποίων οι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να κατευθύνουν με ένα μικρό εκπαιδευτικό υλικό που παρέχουμε στο παρακάτω link και να τους δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να ζωγραφίσουν για τα λιβάδια Ποσειδωνίας.

Η συμμετοχή θα μπορούσε να είναι είτε μεμονωμένη είτε ομαδική, ως σχολική μονάδα ή συγκεκριμένη τάξη.

Οι αναλυτικοί όροι συμμετοχής, το εκπαιδευτικό υλικό αλλά και η φόρμα συμμετοχής για τον παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής σε αυτό το link:

https://cycladespreservationfund.org/posidonia_paint_contest_educational_material/

Παρακαλούμε πολύ, η ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής να συμπληρωθεί έως τις 30 Απριλίου 2022.

Σας επισυνάπτουμε το αφισάκι για το κάλεσμα του διαγωνισμού, το οποίο μπορείτε να προωθήσετε και σε άλλα σχολεία ή/και εκπαιδευτικούς.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ενεργή συμμετοχή σας και για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου απαντώντας στο email ioanna@cycladespreservationfund.org, είτε τηλεφωνικά στο 6937 194737.

Με εκτίμηση,

Ιωάννα Κυριακάκη

Συντονίστρια προγράμματος Cyclades Posidonia Alert,
για το Cyclades Preservation Fund

Το Cyclades Posidonia Alert αποτελεί μια κοινή ενημερωτική εκστρατεία- πρωτοβουλία του Cyclades Preservation Fund (CPF) και του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) που υλοποιείται με την αρωγή του Seacology Foundation και του Edmiston Yachting, αλλά και με την υποστήριξη τοπικών οργανώσεων και αρχών των Κυκλάδων και στοχεύει στην ενημέρωση ως προς την σημαντικότητα των λιβαδιών Ποσειδωνίας για το οικοσύστημα και τις τοπικές κοινωνίες των Κυκλάδων, αλλά και την ανάγκη για υπεύθυνη αγκυροβολία των σκαφών αναψυχής, ώστε να προστατευθούν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio