Νέα

«Τα Μεγάλα Όνειρα» της Χριστίνας Μανάλη στη βιβλιοθήκη της Λέσχης Ανδρίων

Δωρεά βιβλίου «Τα Μεγάλα Όνειρα» στη βιβλιοθήκη της Λέσχης Ανδρίων

Το Τμήμα Ιστορικού Αρχείου και Βιβλιοθήκης της Λέσχης Ανδρίων θα ήθελε να ευχαριστήσει την κα. Χριστίνα Ραΐση – Μανάλη για την δωρεά του νέου της βιβλίου «Τα Μεγάλα Όνειρα» στη βιβλιοθήκη της Λέσχης Ανδρίων.

Η συλλογή της βιβλιοθήκης της Λέσχης Ανδρίων έχει δημιουργηθεί από δωρεές συγγραφέων και ιδιωτών κατά την διάρκεια της σχεδόν εκατονταετής (1925 – 2025) λειτουργείας της και την διαχειρίζεται το Τμήμα Ιστορικού Αρχείου & Βιβλιοθήκης.

Με την σταδιακή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας η Λέσχη Ανδρίων ετοιμάζεται να επανεκκινήσει τις κοινωνικές και εκπαιδευτικές τις δραστηριότητες. Μέρος αυτών μπορούν να είναι παρουσιάσεις βιβλίων ανδριωτών συγγραφέων καθώς και άλλες δημόσιες και ιδιωτικές εκδηλώσεις εντός το εντευκτηρίου της.

Παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την παραχώρησης χρήσης του εντευκτηρίου της Λέσχης Ανδρίων μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://andrionclub.gr/enteyktirio/

Τα Μεγάλα Όνειρα

Η Αλίκη, μια δημοσιογράφος, ξεδιπλώνει τα μεγάλα της όνειρα στην Κύπρο. Ο έρωτάς της, ο άνδρας, θα φύγει για το εξωτερικό… να συνεχίσει την επαγγελματική του καριέρα… Άραγε θα ξαναγυρίσει… να συνεχίσουν μαζί… το μονοπάτι με τα χαλίκια, που οδηγεί στην Αγία Νάπα, στο ακρογιάλι τους?

-x-x-x-

Ο αυθεντικός έρωτας ως θεματικό κέντρο του έργου
επηρεάζει τις αισθήσεις μας και μας υποβάλλει
να ταξιδέψουμε νοερά
στο νησί της Αφροδίτης, την Κύπρο. […] Η ανάγνωση τέτοιων βιβλίων είναι ικανή να μας
κινητοποιήσει ώστε να πραγματοποιήσουμε
τα δικά μας Μεγάλα Όνειρα.

Ευφροσύνη Λούζη – Κλασσικός Φιλόλογος

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio