Νέα

Βελτίωση υποδομών ύδρευσης Δήμου Άνδρου προϋπολογισμού 3.722.730,00€

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, κ. Στυλιανό Πέτσα, εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» η χρηματοδότηση του έργου «Βελτίωση υποδομών ύδρευσης Δ. Άνδρου» προϋπολογισμού 3.722.730,00€.
Η ένταξη αφορά:
-Την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Μπατσίου. Το έργο αφορά αντικατάσταση του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης σε μήκος 17.033 μέτρων με νέους αγωγούς, καθώς και τα συνοδά φρεάτια και εξαρτήματα.
-Την προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακών τηλεμετρικών συστημάτων υδρομέτρησης και ελέγχου διαρροών με ενσωμάτωσή τους στα υφιστάμενα δίκτυα του Δήμου μας. Αφορά την τοποθέτηση 2.300 οικιακών υδρομετρητών σε οικισμούς του Δήμου μας, 26 ασύρματων συγκεντρωτών δεδομένων ψηφιακών μετρητών κατανάλωσης νερού, δύο συσκευές χειρός συλλογής μετρήσεων, καθώς εργασίες τοποθετήσεις των ανωτέρω.
-Την προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων φίλτρανσης νερού και του αναγκαίου εξοπλισμού για τη σύνδεσή τους με τα δίκτυα ύδρευσης ή την τροφοδοσία τους από πηγές και συνοδά ηλεκτρομηχανολογικά έργα για τη δημιουργία σταθμών παροχής πόσιμου νερού στους οικισμούς του Δήμου μας.
-Την υπηρεσία τεχνικής βοήθειας για την ωρίμανση και προώθηση των ανωτέρω έργων και δράσεων.
Το θέμα της ύδρευσης των οικισμών αποτελεί για μας ζήτημα πρώτης προτεραιότητας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να «χτίζουμε» τις αναγκαίες υποδομές, ώστε το αγαθό της ύδρευσης να φτάνει με ασφάλεια και επάρκεια σε κάθε σπίτι τα επόμενα χρόνια.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio