Νέα

Ευχαριστίες του Δημάρχου Άνδρου προς την Αστυνομική και Λιμενική Αρχή του νησιού.

Με ιδιαίτερη επιτυχία και χωρίς προβλήματα, λειτούργησε το λιμάνι και ο πέριξ του λιμανιού χώρος με τις άοκνες δικές σας προσπάθειες. Με ιδιαίτερο επαγγελματισμό καταφέρατε να διαχειριστείτε τον πολύ αυξημένο όγκο του Πάσχα σε πεζούς και αυτοκίνητα, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα και χωρίς παράπονα από τους επισκέπτες του νησιού μας. Η συνεισφορά σας στην τουριστική ανάπτυξη της Άνδρου είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού η λειτουργία του λιμανιού αποτελεί την πύλη του νησιού και την πρώτη εικόνα των επισκεπτών μας. Θέλω να γνωρίζετε ότι ο Δήμος μας βρίσκεται δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των οικονομικών του δυνατοτήτων. Θα είμαστε συνεχώς σε επικοινωνία και συνεργασία.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Διοικητή Α.Τ. Άνδρου κ. Μάινα, τον Υπολιμενάρχη Λ.Σ. Άνδρου κ. Μανιδάκη και τους τοπικούς προϊσταμένους του Λιμενικού και της Αστυνομίας της περιοχής Υδρούσας, εκ μέρους όλων των Ανδριωτών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio