Νέα

Βρετανός δημοσιογράφος της εφημερίδας “The Sun” στην Άνδρο

Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε στα μέλη του CTN Andros, στους επιχειρηματίες του νησιού αλλά και στα τοπικά ΜΜΕ ότι ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία η επίσκεψη του Βρετανού δημοσιογράφου Malcolm Tattersall της εφημερίδας “The Sun”.

Το τουριστικό δίκτυο CTN Andros , σε συνεργασία με τον Νίκο Μουστάκα Αντιδήμαρχο και πρόεδρο της τουριστικής επιτροπής του Δήμου μας διοργάνωσε με επιτυχία ένα ακόμα ταξίδι γνωριμίας -FAM trip- του Βρετανού δημοσιογράφου Malcolm Tattersall της εφημερίδας “The Sun” και της συνόδου του .

Τα μέλη μας επιχειρηματίες του νησιού μας βοήθησαν και η επίσκεψη αυτή ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία όπως μας μετέφεραν με χαρά οι επισκέπτες μας .

Οι καλεσμένοι μας επισκέφτηκαν  και ξεναγήθηκαν σε σημεία ενδιαφέροντος, όπως Χώρα, Μπατσί και Κόρθι, στις Μένητες αλλά και στην Πυθάρα στα Αποίκια αλλά και σε πολλά άλλα . Μαγεύτηκαν από την ομορφιά του νησιού μας ειδικά την περίοδο της άνοιξης .

Θα ακολουθήσει άρθρο που θα αναφερθεί με λεπτομέρειες στο ταξίδι τους αυτό καταγράφοντας τις εμπειρίες που είχαμε την χαρά να τους μεταφέρουμε χάρη στην θερμή φιλοξενία των μελών του τουριστικού δικτύου μας  CTN Andros.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να επισημάνουμε τα μέλη μας που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η επίσκεψη:

Καταλύματα

Armonia Resort Andros, Karanasos Hotel

 

Εστιατόριαζαχαροπλαστεία

Ενδοχώρα, Sea Satin Nino, Ότι Καλό, Σταμάτης Tavern , Fresco juice and salad bar , Zairis ζαχαροπλαστείο

 

Ξεναγήσεις

Explore Andros

 

Rent A Car

Avance Rent A Car Andros

Αφήστε ένα σχόλιο