Νέα

Μας φταίνε και τα χελιδόνια!

Πριν από λίγες εβδομάδες, ξεκίνησαν το μεγάλο ταξείδι τους. Είναι τα χελιδόνια που είχαν φτιάξει εδώ στην Άνδρο τη φωλιά τους και ταξίδεψαν περίπου 10.000 χιλιόμετρα, κάτω από δύσκολες συνθήκες για να γυρίσουν εδώ κάτω από την Καμάρα που βρίσκεται στην πλατεία Καΐρη στη Χώρα.
Όμως αντί για τη φωλιά που είχαν φτιάξει με τόσο κόπο, βρήκαν μυτερές βελόνες, που κάποιος άνθρωπος επινόησε και τοποθέτησε.
Κάποια μανούλα χελιδόνι, ίσως από ανάγκη να γεννήσει κατάφερε παρ’ όλα αυτά να μπει μέσα και σίγουρα ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει.
Πώς μπορεί να λέγεται άνθρωπος αυτός , που ενοχλήθηκε από τα τόσο γλυκά , υπέροχα αυτά πουλάκια που αντέχουν ένα τόσο μεγάλο ταξείδι, που πολλά από αυτά πεθαίνουν πάνω από τα κύματα, κι όμως συνεχίζουν τα υπόλοιπα για να φτάσουν στο “σπίτι” τους
Ποιος είναι αυτός και με ποιο δικαίωμα έκανε ένα τόσο μεγάλο κακό;

Διαδικτυακή φωτογραφία : Μαρία Λαμπριάδου

Πέρσι είχαμε δει πολλούς επισκέπτες να φωτογραφίζουν αυτές τις φωλιές, γεμάτες από χελιδόνια, που τιτίβιζαν χαρούμενα νιώθωντας ασφαλή κάτω από την Καμάρα και εμείς νιώθαμε περηφάνια γιατί τα χελιδόνια είχαν διαλέξει εμάς για να φτιάξουν το σπίτι τους.
Φανταστείτε τι θα σκέφτονται τώρα όσοι θα αντικρίζουν αυτό το θέαμα, τις φωλιές κατεστραμμένες και στη θέση τους μυτερές λόγχες!!!!!!!
Ευτυχώς υπάρχει και ο αντίποδας.
Στο ζαχαροπλαστείο “Ερμής” , η φωλιά προφυλαγμένη και από κάτω ένα καλαθάκι, όχι για να μαζεύει ακαθαρσίες, αλλά μήπως πέσει κανένα από τα μωράκια και χτυπήσει.
Ευχαριστούμε το Δημήτρη Μενδρινό από τον “Πλάτανο” , που στεναχωρημένος και εκείνος με το θέαμα, θα ανέβει σε σκάλα να βγάλει τις βελόνες από τις φωλιές κυρίως από τη φωλιά που κατοικήθηκε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio