Νέα

2ος καθαρισμός της παραλίας και βουτιά στο Ατένι! 

Ο πρώτος καθαρισμός στην παραλία του Ατενίου στέφθηκε με επιτυχία!

Ο οργανισμός Εναλεία σε συνεργασία με τα εγχειρήματα “Καθαρή, Πράσινη Άνδρος” και Andros Routes (ΑΜΚΕ “Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου”) και τον Δήμο Άνδρου, στα πλαίσια της δράσης Mediterranean Clean Up, πραγματοποίησε το Σάββατο καθαρισμό στην όμορφη παραλία Ατενίου! Με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών και του αλιέα κ. Γιάννη Ζώταλη καταφέραμε να συλλέξουμε περίπου ένα τόνο απορρίμματα, κυρίως πλαστικά!

Σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου και τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Τηνιακό, τα πλαστικά που θα συλλεχθούν σε όλους τους καθαρισμούς θα οδηγηθούν σε έναν ειδικό κάδο στον όρμο Κορθίου και θα ανακυκλωθούν σε συνεργασία με πιστοποιημένους φορείς ανακύκλωσης.

Σας καλούμε στο δεύτερο καθαρισμό μας στη μεγάλη παραλία του Ατενίου, καθώς ο μεγάλος όγκος των πλαστικών επιβάλλει και δεύτερο καθαρισμό.

10:30 Τετάρτη 18 Μαΐου – Μεγάλη Παραλία Ατενίου

Έχετε μαζί σας νερό και κολατσιό καθώς και το μαγιό σας για μια ωραία βουτιά μιας που ο καιρός προβλέπεται εξαιρετικός!

Για δήλωση συμμετοχής για τον καθαρισμό της Τετάρτης αλλά και για τους επόμενους παρακαλώ στείλετε email στο [email protected] ή καλέστε την Κατερίνα Πανταζή στο 6942653635.

Οι επόμενες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio