Νέα

Η έναρξη της τουριστικής περιόδου στο Μπατσί έγινε παρουσία του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος

Η έναρξη της τουριστικής περιόδου στο Μπατσί έγινε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στις 13-15 Μαΐου 2022, με την παρουσία του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος (Ο.Φ.Σ.Ε.).
Το πρωί του Σαββάτου έγινε εντυπωσιακή οργανωμένη είσοδος από τα σκάφη στο λιμάνι του Μπατσίου σε σχηματισμό με χρήση καπνογόνων. Εκεί η κοινότητα μας τους υποδέχτηκε με τοπικά όργανα, με παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό της Υδρούσας, καθώς κι με μπουφέ με κεράσματα που χορηγήθηκαν από τους επαγγελματίες μας.
Έγιναν χορηγίες από τον Ο.Φ.Σ.Ε. στο Δημοτικό Σχολείο Μπατσίου, καθώς και στο Περιφερειακό Ιατρείο μας με πράγματα που ζητήθηκαν και έτσι καλύφτηκαν σοβαρές ανάγκες. Πραγματικά τους ευχαριστούμε για όλα .
Ευχαριστούμε τους μουσικούς Μιλτιάδη Ίσσαρη και Νίκο Γλυνό, το χορευτικό Όμιλο Υδρούσας και ιδιαιτέρως τον Στάθη Κωστόπουλο, για την παρουσία τους. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παρακάτω επαγγελματίες για την ευγενική τους χορηγία ώστε να γίνει το κέρασμα: Δημήτρη Ηρακλέους (mega system), Ροδιά, Μπελίτσα, Cabo meze, Συνεταιρισμό Γυναικών Υδρούσας, cafe corner, Φούρνος Γιάννη ( Τούντα), Branda, Σταμάτης, Ότι Καλό, cafe 105’ E. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθειά τους στον Καβοδέτη Γιάννη Μουστάκα, και στους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου.
Εκ του Δήμου
Ο Αντιδήμαρχος Η πρόεδρος
Νίκος Μουστάκας. Άννα Βολίκα

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio