Νέα

Προβλήματα τηλεφωνίας σε Βαρίδι και Παλαιστού

Επικοινωνία του Δήμου Άνδρου με τον ΟΤΕ για τα προβλήματα τηλεφωνίας σε Βαρίδι και Παλαιστού (Δ.Ε. Υδρούσας)

Κατόπιν επικοινωνίας του Δήμου Άνδρου με το Τεχνικό Τμήμα Κυκλάδων ΟΤΕ σχετικά με την αδυναμία λειτουργίας τηλεφώνου στις περιοχές Παλαιστού και Βαρίδι, σας ενημερώνουμε, ότι οι τεχνικοί ΟΤΕ ξεκίνησαν από τις πρωινές ώρες εργασίες διόρθωσης της βλάβης και τελικώς αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που σχετίζεται με το Παλαιστού και το Κάτω Βαρίδι.

Η βλάβη που επηρεάζει την τηλεφωνική λειτουργία σε Άνω Βαρίδι και Καλυβάρι, απαιτεί, αντίθετα, περισσότερες εργασίες, οι οποίες προγραμματίζονται να υλοποιηθούν εντός των ημερών, σύμφωνα με τον ΟΤΕ.

Υπογραμμίζουμε ότι, οι βλάβες αφορούν όσους κατοίκους σε Άνω Βαρίδι και Καλυβάρι διατηρούν σύνδεση με τον ΟΤΕ. Για να μην μείνουν χωρίς τηλέφωνο, μπορούν να καλούν στο Τεχνικό Τμήμα Κυκλάδων του ΟΤΕ (2281095336, από τις 8μιση το πρωί έως τις 3μιση το μεσημέρι) και να δηλώνουν τον αριθμό σύνδεσης ΟΤΕ που έχει βλάβη, καθώς και έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου Cosmote, στο οποίο θα γίνει δωρεάν εκτροπή κλήσεων, μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος.

Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώνουμε οσονούπω.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio