Νέα

Αρχίζει η διαδικασία σύνδεσης οικιών με το νέο δίκτυο αποχέτευσης σε Μεσαριά και Λειβάδια

Ολοκληρώθηκε το δίκτυο αποχέτευσης, καθώς και οι δοκιμές των αντλιοστασίων και λοιπών εγκαταστάσεων στους οικισμούς Λειβάδια και Μεσαριά του Δήμου μας.

Τώρα πλέον οι ιδιοκτήτες των σπιτιών θα πρέπει να απευθύνονται στον δήμο μας και αφού πάρουν την άδεια σύνδεσης, καταβάλλοντας το σχετικό παράβολο, θα μπορούν να συνδεθούν με το δίκτυο αποχέτευσης.

Κατά την επίσκεψη τους στον Δήμο θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίγραφο του Ε9 καθώς και έναν λογαριασμό ΔΕΗ του ακινήτου που θέλουν να συνδέσουν.

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα και των δύο οικισμών βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία αναβαθμίζοντας την καθημερινότητα των δημοτών και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: 2282360208

 

 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

1 Comment

  • Την υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας και τον κίνδυνο στον οποίο μας εκθέτετε επί μήνες λόγω της καιόμενης χωματερής τον έχετε καθόλου στο μυαλό σας; Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio