Νέα

Andros Experience

Αγαπητοί κύριοι,
Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Άνδρου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Κολυμβητικό Σύλλογο Επιλέκτων SwimmingClub.gr και με την υποστήριξη του ομίλου φιλάθλων «Ανδριακός», διοργανώνουν και προκηρύσσουν τριαθλητικό event με φιλανθρωπικό χαρακτήρα το Σαββατοκύριακο 18/6/2022 – 19/6/2022.
Ο αριθμός των επισκεπτών αθλητών μαζί με τους συνοδούς τους αναμένεται να είναι μεγάλος. Αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα των αγώνων, μπορείτε να λάβετε στο site www.swimmingclub.gr.
Όπως και τις 2 προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος εκτός από τους διοργανωτές, οι εθελοντές είναι εκείνοι που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων. Όσο πιο πολλοί είμαστε, τόσο καλύτερες θα είναι οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν για τους συμμετέχοντες και τόσο πιο έντονα θα αναδειχθεί ο τόπος μας για τις ομορφιές του, για τη φιλοξενία των κατοίκων του και το αθλητικό τους ιδεώδες. Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο: 6945263277 κι ελάτε να ζήσουμε μαζί τις ξεχωριστές στιγμές των αγώνων!
Ωστόσο, σας εφιστούμε την προσοχή σχετικά με το πρόγραμμα της Κυριακής 19 Ιουνίου, καθώς λόγω της διεξαγωγής του Αγώνα Τριάθλου θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων από τις 6:45π.μ. έως και τις 10:00π.μ στους παρακάτω δρόμους:
α) Στους 2 παράλληλους με τον λιμένα Γαυρίου δρόμους (μπροστά και πίσω από τα καταστήματα), μέχρι τον κάμπο Γαυρίου με κατεύθυνση τα Σφαγεία και το Φελλό.
β) Στην περιφερειακή οδό Γαυρίου – Μπατσίου μέχρι το Στιβάρι και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας. Επίσης, στον εσωτερικό δρόμο του Μπατσίου (από την 1η Είσοδο, κατά μήκος της παραλίας, στροφή στο Ηρώον έως τη 2η Είσοδο και συνέχεια μέχρι το Στιβάρι, όπου θα κάνουν κι αθλητές την αναστροφή).
Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη των κοινοτήτων ή των Συλλόγων σας, έτσι ώστε να δρομολογήσουν ανάλογα τις μετακινήσεις τους την ημέρα εκείνη, πριν και μετά από τις συγκεκριμένες ώρες, δεδομένου ότι θα πρέπει να διασφαλισθεί η ομαλή ολοκλήρωση των ποδηλατικών και δρομικών διαδρομών, μα κυρίως η ασφάλεια των αθλητών.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, στην αθλητική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει για ναι ακόμα φορά το νησί μας!
Εκ μέρους της επιτροπής διοργάνωσης στην Άνδρο

Αφήστε ένα σχόλιο