Νέα

Φωτογραφίζοντας το θαλάσσιο περιβάλλον της άνδρου

Πρόσκληση

Στα πλαίσια του  προγράμματος ‘LIFE Andros Park’ (http://www.life-androspark.gr/) με σκοπό τη διατήρηση των ειδών και οικοτόπων προτεραιότητας της προστατευόμενης περιοχής της Άνδρου, οργανώνεται δράση για την διερεύνηση μέσω της φωτογραφίας της σχέσης των κατοίκων με το θαλάσσιο περιβάλλον του νησιού.

Για το σκοπό αυτό, ζητάμε από μια μικρή ομάδα ατόμων, περί τα 10 άτομα, να τραβήξουν φωτογραφίες είτε με το κινητό τους είτε με φωτογραφική μηχανή πάνω στο θέμα που θα τους δοθεί και που θα αφορά την σημασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα, τα στάδια της δράσης είναι τα ακόλουθα:

1. Ενημέρωση συμμετεχόντων, διαδικτυακά για το σκοπό, όρους συμμετοχής (π.χ., διατήρηση ανωνυμίας), οδηγίες ορθών πρακτικών για τη φωτογράφιση κα  (01-03/06, η ημερομηνία είναι ευέλικτη ανάλογα με την διαθεσιμότητα των συμμετεχόντων. Η ενημέρωση μπορεί να γίνει ομαδικά είτε ατομικά ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)

2. Θα δοθεί προθεσμία δυο εβδομάδων για τη φωτογράφιση (ενδεικτικά μέχρι τις 20/06)

3. Αποστολή υλικού ηλεκτρονικά από τους συμμετέχοντες στην ομάδα συντονισμού για εκτύπωση 

4. Ομαδική συνάντηση στο νησί τέλη Ιουνίου (28 ή 29/06) και συζήτηση με επίκεντρο τις φωτογραφίες

Κατόπιν  συμφωνίας με τους συμμετέχοντες θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να γίνει μια έκθεση από το υλικό που θα συγκεντρωθεί στο Κτήμα Αγαδάκη. Το κόστος θα καλυφθεί από το πρόγραμμα.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέχρι τις 31/05/2022 για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε για το σκοπό αυτό!

Επικοινωνία: Μαύρα Στήθου, stithoumavra@yahoo.com, τηλ 6937581183

Ειρήνη Θεοδωρακοπούλου, [email protected], τηλ 6974807527

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio