Νέα

Άνδρος – Νέοι Ορίζοντες: Μετά το Μπατσί, εκπέμπει SOS και το Απροβάτου …

Σε μια εποχή κατά την οποία κάθε τουριστικός προορισμός που έχει σοβαρούς στόχους, το πρώτιστο που κάνει είναι να φροντίσει την εικόνα του. Όχι όμως αυτην που πλασματικά προβάλλει σαν “βιτρίνα”, αλλά εκείνην που θα αντικρίσει ο επισκέπτης όταν επισκεφτεί τον τόπο που του υπόσχεται αξέχαστες διακοπές. Και επειδή η νοικοκυροσύνη φαίνεται από το πόσο ο νοικοκύρης σέβεται το χώρο που ζεί, ο κ. Λοτσάρης “φρόντισε για τα … καλύτερα”!

Ο λόγος για την κάκιστη εικόνα του γκρεμισμένου τοιχίου στο Μπατσί , που έρχεται να τη συμπληρώσει το άθλιο θέαμα του γκρεμισμένου δρόμου στο όμορφο χωριό του Απροβάτου.

Πέρασαν ήδη 9 μήνες από τον περασμένο Οκτώβριο και η κατάσταση παραμένει ίδια, με τον Δήμαρχο να σφυράει αδιάφορα, λές και το θέμα δεν τον αφορά.

Πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για ένα δρόμο που χρησιμοποιούν κάτοικοι, επισκέπτες και περιπατητές, ο κίνδυνος για ατυχήματα είναι σοβαρός με ότι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια των ανθρώπων που διέρχονται από εκει, αλλά και για την προβολή του νησιού, για την οποία είναι υπεύθυνος ο κ. Λοτσάρης.
Λογική η αγανάκτηση των κατοίκων που αναρωτιούνται ποιός θα έχει την ευθύνη αν συμβεί τραυματισμός και για ποιό λόγο δυσφημείται το γραφικό χωριό.
Καλούμε τον Δήμαρχο να αφήσει τις παιδαριώδεις προφητείες, να αφήσει τα πείσματα και να προχωρήσει άμεσα στα αυτονόητα έργα αποκατάστασης.
Δημοτική παράταξη: Άνδρος – Νέοι Ορίζοντες

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio