Νέα

Η μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση του Χορευτικού Ομίλου Υδρούσσας

Με συνδιοργανωτή  την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Άνδρου, ο επτάχρονος μόνο Χορευτικός Όμιλος Υδρούσσας, την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022, παρουσίασε στο παλιό Δημοτικό σχολείο,  για πρώτη φορά μετά το 2019, άλλη μία  μουσικοχορευτική παράσταση που κύρια χαρακτηριστικά της ήταν ο άρτιος μικροφωνικός και φωτιστικός  εξοπλισμός,   τα εντυπωσιακά  κουστούμια, οι ζωντανές ορχήστρες και κυρίως η μεγάλη συμμετοχή χορευτών, 150 άτομα  όχι μόνο από την Υδρούσσα αλλά και την περιοχή του Κορθίου.

Με σκηνοθετικό εύρημα ένα παλιό κοριτσίστικο ημερολόγιο, ξαναζωντάνεψαν χαμένες αξίες και συναισθήματα και κρατήθηκαν για λίγο στο σήμερα.

Εντυπωσιακή η συμμετοχή   των 70 περίπου  παιδιών, που οφείλεται στους ανθρώπους του Ομίλου και κυρίως στον Στάθη Κωστόπουλο τον χοροδιδάσκαλο που στον αρχικό χαιρετισμό του κάλεσε για ακόμα μία φορά  τους γονείς να φέρουν στο σύλλογο τα παιδιά τους ,το μελλοντικό  στήριγμα του Ομίλου.

Στους θεατές πολλοί ιερείς και μοναχοί, ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο δήμαρχος κ. Λοτσάρης, ο έπαρχος κ. Λάσκαρης, ο αντιδήμαρχος κ. Γιαννίσης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Σουσούδης  ο πρόεδρος Γαυρίου κ. Χέλμης, Μπατσίου κ. Άννα Βολίκα και πολλοί δημοτικοί Σύμβουλοι.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio