Νέα

Εθελοντική αιμοδοσία Ιουλίου 2022

Οι τελευταίες δύο αιμοδοτικές διαδικασίες είχαν χαμηλή συμμετοχή. Μπορούμε να σκεφτούμε αρκετούς λόγους που τις επηρέασαν όπως ο καιρός, οι ιώσεις και ο covid.
Από την άλλη πλευρά οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη για αίμα αυξάνονται, κυρίως τώρα που επανερχόμαστε με κάποιο τρόπο σε μια κανονικότητα και υπάρχει δυνατότητα διευθέτησης των ιατρικών μας εκκρεμοτήτων.
Ο σύλλογος δέχεται σχεδόν καθημερινά αιτήματα για κάλυψη αναγκών σε αίμα από τους συμπολίτες μας και υπάρχει κίνδυνος αν συνεχιστεί η πτωτική τάση στη συλλογή αίματος να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.
Παρακαλούμε λοιπόν όλους τους Ανδριώτες που η σωματική τους υγεία το επιτρέπει, να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους για να δώσουν αίμα.
Κατανοούμε ότι το καλοκαίρι είναι μία δύσκολη περίοδος για όλους τους νησιώτες και οι υποχρεώσεις αυξημένες, αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει δυναμική παρουσία στην αιμοδοσία για να καταφέρει ο σύλλογος να εξυπηρετήσει το σκοπό του.

Και επειδή η πανδημία δεν έχει λήξει και εξακολουθούν να υπάρχουν κρούσματα στο νησί επισυνάπτουμε ξανά τις οδηγίες αιμοδοσίας μετά από νόσηση, για την ενημέρωση των αιμοδοτών.

Ευχαριστούμε πολύ

Σύλλογος παροχής νοσηλείας και κατ’ οίκο βοήθειας

Η Αντιπρόεδρος

Μαρία Αλεξάκη

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio