Νέα

Σοφία Καραουλάνη, Δύο ευρωπαϊκοί τίτλοι σε ένα μήνα

Την ώρα που η μικρή Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη αγωνιζόταν στην Αλικαρνασσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Optimist μια ακόμη αθλήτρια του ΝΟΑ έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στο Πανευρωπαϊκό ILCA 6.

Πρόκειται για την Σοφία Καραουλάνη που παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στην συγκεκριμένη κατηγορία για πρώτη φορά αγωνιζόμενη κατάφερε να φέρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για τον Όμιλο κατακτώντας την 7η θέση στη κατηγορία U17 προσθέτοντας και δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο στην αθλητική της καριέρα μέσα σε ένα μήνα.

 

Μια αρχή πολλά υποσχόμενη για το μέλλον της αθλήτριας αλλά και μια επιβεβαίωση της προσπάθειας του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου των προπονητών και των γονέων, ότι οι κόποι τους «ανταμείβονται».

Το Πανευρωπαϊκό ILCA 6 διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη από 29 Ιουνίου – 6 Ιουλίου 2022.

Συγχαρητήρια στην Σοφία και στον προπονητή της Φώτη Σταυρίδη.

Δηλώσεις

Σοφία Καραουλάνη

Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που εκπροσωπώ την Χώρα μου!

Ταμβακάκης Φαίδωνας – Προέδρος ΝΟΑ

Τα πιο θερμά συγχαρητήρια στη Σοφία που μας έφερε μια κορυφαία διάκριση. Η θάλασσα εκτός από γνώση θέλει και πείσμα. Έχει όλο το χρόνο μπροστά της για ακόμη σπουδαιότερες κατακτήσεις. Ο Όμιλος, οι προπονητές, η ομάδα και οι χορηγοί θα είμαστε στο πλευρό της.

Γιάννης Καραουλάνης – Έφορος Τριγώνου ΝΟΑ

Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τις δύο επιτυχίες της Σοφίας αλλά και για όλη την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου καθώς και για το υψηλό επίπεδο της ελληνικής αποστολής στην Πολωνία και στην Θεσσαλονίκη.      Ο ΝΟΑ εδώ και μια δεκαετία προάγει την αγωνιστική ιστιοπλοΐα ακολουθώντας ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και δωρητές, τα μέλη μας και όλους όσοι στηρίζουν τις προσπάθειές μας.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ –> http://ncth.gr/sites/ncth/files/ilca6_results/eurilca4youth-women.htm

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio