Νέα

Ομορφιές στη παραλία του Συνετίου!

Την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022, εθελοντές και μέλη του Συλλόγου μας συναντήθηκαν πρωΐ-πρωΐ στην παραλία του Συνετίου, με έναν σημαντικό οικολογικό και καλλιτεχνικό σκοπό!
🌊 Καθαρίστηκε ο αιγιαλός και το πάρκινγκ από χόρτα και σκουπίδια. Απολογισμός: 10 σακούλες με σκουπίδια, μπάζα και πλαστικά και μια πιο καθαρή παραλία για όλους!
🌊 Ασπρίσαμε τα αποδυτήρια, ενώ ο Λέλος Ματθαίος επιμελήθηκε και φιλοτέχνησε την εικαστική παρέμβαση της αναδυόμενης Νύμφης.
🙌Εκ μέρους του Συλλόγου «Το Συνετί» θελουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους εθελοντές μας που βοήθησαν σημαντικά στη δράση και αποφάσισαν να μοιραστούν το πρωινό της Κυριακής τους μαζί μας.
🙌Επίσης ένα θερμό ευχαριστώ στον καλλιτέχνη Λέλος Ματθαίος που επιμελήθηκε την εικαστική παρέμβαση και τη Χρωμοδομή – Πολυκατάστημα που δώρησε τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν στα αποδυτήρια.

Φυσικά η μάχη με τα σκουπίδια της θάλασσας δεν σταματά εδώ. Πιστεύουμε ότι μελλοντικές συλλογικές δράσεις τοπικού χαρακτήρα, μπορούν να αναδείξουν και να διατηρήσουν καθαρή την παραλία στο Συνετί, ώστε να την απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο!

Εις το επανιδείν λοιπόν, στην επόμενη δράση του συλλόγου μας.

 

 

 

 

1 Comment

  • Μάλιστα ήμουνα εκεί την περασμένη βδομάδα και ήτανε χάλια
    Σκουπίδια πίσσα και πολλά άλλα Όταν έχει θάλασσα βγάλει πολύ πράμα
    Το καλύτερο που μ’ αρέσει σε αυτή την παραλία είναι η σπηλιά

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio