Νέα

Ευχαριστήριο για την καλοκαιρινή αιμοδοσία

Στις 11-13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η αιμοδοτική διαδικασία του καλοκαιριού στο νησί μας, η οποία κυμάνθηκε στα επίπεδα του Μαρτίου.  Συνολικά  συλλέχθηκαν 80 μονάδες αίματος, (44 στη Χώρα, 19 στο Κόρθι, και 17 στο Γαύριο).

Ευχαριστούμε κυρίως τους αιμοδότες που προσήλθαν εν μέσω καλοκαιριού και έξαρσης COVID19, αλλά και τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις και τους φορείς, που υποστήριξαν και αυτή τη φορά το έργο μας, για την πολύ σημαντική συνεισφορά τους. O δήμος Άνδρου πάντα αρωγός στην διάθεση των απαραίτητων χώρων και το Κέντρο υγείας με σταθερά υποστηρικτικό ρόλο. Ο κ. Γιάννης Τηνιακός με το βιβλιοπωλείο Γραφή που πάντα επιμελείται δωρεάν τις αφίσες. Τα μέσα επικοινωνίας, (AndriakiPress, AndrosFilm, AndrosPortal), ο AsterasRadio, και τα social media που ενημερώνουν το κοινό. Τα εστιατόρια VERDE και ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ, για την δωρεάν παροχή γεύματος, την Μαρία Βενετίκη και τους αιμοδότες του Κορθίου, που πρόσφεραν κεράσματα.

Υπενθυμίζουμε ότι υπεύθυνες για την διακίνηση του αίματος είναι οι Μαρία Βενετίκη, φαρμακοποιός, (2282022220) και Ουρανία Ταουσάνη, μαία ΚΥ (2282360000).

Ευελπιστούμε σε ένα υγιές και ευχάριστο καλοκαίρι για όλους και ελπίζουμε σαν σύλλογος να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες και το έργο που απαιτείται ώστε να δυναμώσει η τράπεζα αίματος του νησιού μας.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  σε όλους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio