Νέα

Η αδράνεια του Δ. Λοτσάρη τον οδήγησε σε αδιέξοδο…..

Οι ΓΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΩΙΣΜΟΊ Λοτσάρη τον έφεραν σε αδιέξοδο και τώρα με θράσος και με τη γνωστή πρακτική του προσπαθεί να εκφοβίσει. Η αδράνεια που τον έφερε στο αδιέξοδο:
1. Δεν συγκάλεσε ΠΟΤΕ δημοτικό συμβούλιο από το ξεκίνημα της θητείας του, προκειμένου να ορίσει ως όφειλε νέα 5μελή Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής ή τουλάχιστον να επικαιροποιήσει και εξουσιοδοτήσει την παλιά.
2. Δεν πλήρωνε πεισματικά τον ένα εκ των δύο ορκωτών, ενώ και οι δύο έκαναν την ίδια δουλειά.
3. Δεν ΑΝΑΝΕΩΣΕ για ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, 9/2019 με 7/2022, την Σύμβαση Εργασίας στους εκκαθαριστές, προκειμένου να δουλέψουν απερίσπαστοι. Για τον σκοπό αυτό είχαν προϋπολογιστεί χρήματα 17.360 ευρώ από την διοίκησή μας το 2019.
4. Είχε τακτική αλληλογραφία και συνομιλία από το 2019, με τους ορκωτούς και την κράταγε κρυφή από τους δημοτικούς συμβούλους.
5. Οι τελεσιδικίες έχουν καθοριστεί από την έκθεση του 2020 όπου δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ και έχει μοναδική ευθύνη για την μη πληρωμή των προμηθευτών που τους κρατά σε ομηρία.
6. Μετά από δυόμιση χρόνια απραξίας του, ΑΥΤΟΔΙΟΡΊΣΤΗΚΕ μόνος εκπρόσωπος της εκκαθάρισης, αλλάζοντας τους Ορκωτούς Ελεγκτές που είχαν ΟΜΟΦΩΝΑ οριστεί από το ΔΣ και τους αντικατέστησε με λογιστές της αρεσκείας του, που έχουν σχέση εργασίας με τον δήμο, καταλύοντας κάθε έννοια διαφάνειας, δημοκρατίας και χρηστής διοίκησης
7. ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ!!!, Απέκρυψε και εξαφάνισε από το βίντεο του ΔΣ της 22ας Φεβρουαρίου 2022, όλη την συνομιλία των δημοτικών συμβούλων για το 9ο θέμα, περί Αναπτυξιακής….
8. Με την αδιαφορία και την αδράνεια του πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων πολλές ευνοικές διατάξεις τα τελευταία τρία χρόνια, για αποπληρωμή χρεών του δήμου μας. Για όλα τα παραπάνω ο κ. Λοτσάρης έχει το θράσος τώρα να μας κουνάει το δάκτυλο και να ποσφεύγει στον εισαγγελλέα. Αναρωτιόμαστε μέχρι που μπορεί να φτάσει η ασχετοσύνη, η επιπολαιότητα και ίσως η ανόητη και επικίνδυνη κακία του.
Για τον συνδυασμό
Άνδρος Νέοι Ορίζοντες
Θεοδόσης Ι. Σουσούδης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio