Νέα

Κάπνα χωρίς φωτιά στην Άνδρο

Δύο μέρες τώρα, χθες Σάββατο 23 και σήμερα Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 , όλοι μέσα στον όλο καπνό και μυρωδιά καμμένου αέρα της Άνδρου  ρωτάμε που έχει πάρει φωτιά εδώ γύρω, βέβαια  εδώ στη Χώρα αμέσως πάει ο νους μας στην φλεγόμενη συνεχώς Σταυροπέδα , αλλά με βοριά   κάπως  παράξενο το φαινόμενο, η εξήγηση δυστυχώς απλή , είναι ο καπνός από τη φωτιά που καίει στη Λέσβο και  ο βοριάς  τον έφτασε μέχρι το νησί μας.

Το επιβεβαίωσε και ο Θοδωρής Κολυδάς με την δορυφορική φωτογραφία που δείχνει καθαρά το ταξίδι του καπνού πάνω από το Αιγαίο και αν εδώ ο αέρας είναι έτσι  εύκολα σκέφτεσε πόσο δύσκολες ώρες περνά η Λέσβος και κάθε τόπος που φλέγεται, κάθε χρόνο  δηλώσεις τάχα μου  ετοιμότητας, γαλόνια μπαίνουν, αστράφτουν και πάντα το αποτέλεσμα καμμένη γη παντού.

1 Comment

  • Δυστυχώς η χωματερή εξακολουθεί να καίγεται, εκθέτοντας σε κίνδυνο την υγεία κατοίκων και επισκεπτών! Οι γειτονικές παραλίες πνίγονται από την κάπνα της, παρόλα αυτά νοικιάστηκαν προς εκμετάλλευση, σε μια κίνηση απόλυτης περιφρόνησης προς την δημόσια υγεία. Συνυπεύθυνοι σε αυτό το έγκλημα όλοι οι δημόσιοι φορείς που έχουν γνώση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί και κωφεύουν προκλητικά, απαντούν γενικόλογα και με αοριστίες στις διαμαρτυρίες-καταγγελίες των πολιτών και σε μερικές περιπτώσεις απορρίπτουν τις καταγγελίες ως επαναλαμβανόμενες….λες κι έπραξαν το παραμικρό για να κατασβέσουν την φωτιά, να μελετήσουν τις επιπτώσεις της πολύμηνης πυρκαγιάς των σκουπιδιών, να καθίσουν στο σκαμνί αυτούς που παίζουν με την υγεία μας αδρανώντας, αδιαφορώντας και υπολογίζοντας μόνο το πολιτικό κόστος για την υλοποίηση του ΧΥΤΥ!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio