Νέα

Ο Γιάννης Μαλταμπές υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές με την Πατριωτική Ένωση στον Βόρειο Τομέα Αττικής #193

Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με τιμή και χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της, του κου Γιάννη Μαλταμπέ, ο οποίος θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια του Βορείου Τομέα Αττικής.

Ο Γιάννης Α. Μαλταμπές είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω–Θεολόγος, με μεταπτυχιακό στην Ορθόδοξη Θεολογία. Κάτοικος Χαλανδρίου με καταγωγή από την Άνδρο, πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου που ιδρύθηκε το 2015. Είναι παντρεμένος με την Μαργαρίτα Στεφανή και έχουν συνολικά και οι δύο πέντε παιδιά. Έχει πλούσια πολιτική δράση ως νομαρχιακός σύμβουλος Κυκλάδων, έπαρχος Άνδρου, Δημοτικός σύμβουλος Άνδρου, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ». Ήταν ο Συντονιστής στην Α’ Εθνική Συνδιάσκεψη της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Αθηνών – Ελλάδας το 2018 και πρωτοστάτησε στην μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας το 2019 για τη συλλογή υπογραφών περί μη αναγνώρισης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio