Νέα

“Και εγένετο φώς” στη βρύση του Μελίτη στις Στραπουργιές!

Στο χώρο που είχε διαμορφώσει πριν από ένα αιώνα ο μεγάλος ευεργέτης των τεσσάρων χωριών της τοπικής κοινότητας Λαμύρων, ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ – από τους πρώτους που έφερε ηλεκτρική γεννήτρια στον Πύργο του, στις Στραπουργιές – ο Εξωραϊστικός Σύλλογος του Αγίου Νικολάου αγόρασε και τοποθέτησε ηλιακό φωτιστικό που φώτισε όλη την περιοχή του Μελίτη.
Έτσι ένας χώρος, κατασκότεινος, φωτίστηκε και ημέρεψε!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συγχωριανούς μας Δημήτρη Μανδαράκα, Γιαννούλη Κοραχάη και Γιώργο Μάνεση, που ανέλαβαν εθελοντικά το έργο της δύσκολης συναρμολόγησης και τοποθέτησης του φωτιστικού, διαθέτοντας τις γνώσεις τους, την τεχνική, τον κόπο και το χρόνο τους .Τους αξίζουν συγχαρητήρια και ευχόμαστε το παράδειγμά τους να βρει μιμητές σε ανάλογα κοινωφελή έργα!
Τον Σύλλογό μας όπως και κάθε Σύλλογο, τον προσδιορίζουν τα μέλη και οι φίλοι του. Είναι λοιπόν ζητούμενη και ευπρόσδεκτη κάθε εθελοντική εργασία και προσφορά γενικότερα.
Ευχαριστούμε τον Γιάννη Ξανθό για τη διάθεση των όμορφων φωτογραφιών!
Η Πρόεδρος & τα Μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio