Νέα

Νέος Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Γαυρίου ο Νικόλαος Τριδήμας

Ορκίστηκε σήμερα, Τρίτη 9 Αυγούστου 2022, ενώπιον του Δημάρχου Άνδρου, Δημήτρη Λοτσάρη ο νέος Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Γαυρίου, Νικόλαος Τριδήμας του Αδάμ.
Ο Νικόλαος Τριδήμας καταλαμβάνει την θέση του παραιτηθέντος Αντώνη Γιαννακαρώνη.
Ο Δήμαρχος Άνδρου συνεχάρη τον νέο Τοπικό Σύμβουλο Γαυρίου για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε δημιουργική θητεία.
«Η δουλειά, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια του Α. Γιαννακαρώνη, καθώς και η παραίτησή του όταν αυτός το έκρινε σκόπιμο, παραδίδοντας την έδρα του στον επόμενο και όχι κρατώντας την καρέκλα όπως άλλοι, μια εξόχως πολιτική κίνηση με περισσό ήθος, δείχνουν τον δρόμο για κάθε αιρετό.
Ο Νίκος Τριδήμας, ο οποίος έχει θητεύσει και κατά το παρελθόν στο Τοπικό Συμβούλιο Γαυρίου είμαι πεπεισμένος ότι θα δουλέψει με το ίδιο μεράκι για το καλό και την αναβάθμιση του Γαυρίου μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες που μόνο κακό κάνουν στον τόπο μας», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Δημήτρης Λοτσάρης.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio