Νέα

Δήμος Άνδρου: Οι καλοί, οι κακοί και οι αμόλυντοι

Ο ισολογισμός της χρήσεως 2018, που ουδέποτε συνέταξε ο πρώην Δήμαρχος Θ. Σουσούδης, ήρθε προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 9ης Αυγούστου 2022.

Πολλές και κραυγαλέες οι απουσίες και πολλά τα πολιτικά συμπεράσματα από την ψηφοφορία…..

Καταρχάς έλειπε από την συζήτηση του προϋπολογισμού ο Θ. Σουσούδης χωρίς να ενημερώσει για κάποιο κώλυμα του. Έλειπε αυτός που δεν μπόρεσε να φέρει τον ισολογισμό (όπως και των άλλων ετών) στην ώρα του. Αλλά και από την ομάδα του, παρόντες ήταν μόνο τρεις: οι Α. Αντώνογλου, Δ. Θεοδωράκης και Α. Τσατσομοίρου….

Τι να πει κανείς;  Ίσως ούτε ο ίδιος δεν έχει διάθεση να εγκρίνει την διαχείριση του!!!

Ίσως ήταν «τα μπάνια του λαού» όπως είπε κατ’ επανάληψη ο εταίρος του Ι. Καπάκης. Ή, όπως ακούστηκε στο Συμβούλιο κάτι για «τα μπάνια του λαγού!»

Αν πιστέψουμε πάντως την ερμηνεία του Ι. Καπάκη, ίσως ο Θ. Σουσούδης προτίμησε το μπάνιο από την παρουσία του σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί ο ισολογισμός του 2018, όταν ο ίδιος ήταν Δήμαρχος…..

Ο Ι. Καπάκης προσπάθησε στο Συμβούλιο να πείσει ότι κακώς θεωρείται δεκανίκι του Θ. Σουσούδη και για να το αποδείξει τόσο αυτός όσο και ο Β. Αδάμης καταψήφισαν τον ισολογισμό.

Βέβαια αμφότεροι μπορεί να καταψήφισαν, όμως δεν είπαν τίποτα για την απουσία του Θ. Σουσούδη από έναν ισολογισμό που εκείνος διαχειρίστηκε!!!

Βέβαια καταψήφισαν μιας και δεν ενδιαφέρονται για το γεγονός ότι ο Δήμος πρέπει να λειτουργεί και μάλιστα χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Δεν ήταν μόνο αυτά όμως. Οι Σ. Τσαούσης, Α. Αντώνογλου και Ι. Μπακέλας ψήφισαν λευκό σε μια κίνηση να δείξουν ουδέτεροι, λευκοί και αμόλυντοι. Δεν τόλμησαν ούτε να υπερψηφίσουν ούτε να καταψηφίσουν. Λευκό, έτσι χωρίς γνώμη…

Ξεχωρίζει πάντως από τους τρεις ο Α. Αντώνογλου. Πολιτεύτηκε με τον Θ. Σουσούδη το 2019, αλλά δεν έχει γνώμη για τα πεπραγμένα του δημάρχου του… για το 2018!!! Ο Α. Αντώνογλου στηρίζει σήμερα τον Θ. Σουσούδη αλλά όχι «τα έργα και τις ημέρες του….». Ευτυχώς που οι Δ. Θεοδωράκης και Α. Τσατσομοίρου τον υπερψήφισαν! Ήταν βέβαια και μέλη και του τότε Συμβουλίου και θα ήταν παράξενο να τον καταψηφίσουν!

Για την ιστορία ο ισολογισμός της χρήσεως 2018 με Δήμαρχο τον Θ. Σουσούδη, ψηφίστηκε από τις ψήφους της ομάδας Λοτσάρη και τους δύο εκ των παρόντων συμβούλων της ομάδας Σουσούδη! Καταψηφίστηκε από τους εταίρους του κ. Σουσούδη, Καπάκη και Αδάμη. Λευκοί, άσπιλοι κι αμόλυντοι οι Μπακέλας, Τσαούσης και Αντώνογλου. Δεν είχαν γνώμη. Απλώς είδαν φως στην οθόνη του υπολογιστή τους και μπήκαν να δουν τι γίνεται!!!

 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

1 Comment

  • Αυτό είναι δελτίο τύπου Δήμου; Να το στείλουμε σε μεγάλες εφημερίδες, να το διαβάσουν κι από άλλα μέρη της Ελλάδας, να μάθουν κι αυτοί πως πρέπει να είναι το ύφος και το φρασεολόγιο του Δελτίου Τύπου σε δελτίο τύπου μιας Δημόσιας Υπηρεσίας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio