Νέα

Πρόσκληση Εθελοντικής Δράσης Καθαρισμού Παραλίας & Βυθού στην Άνδρο

 

  • Ο περιβαλλοντικός οργανισμός All For Blue σε συνεργασία με τη MOm/Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας διοργανώνουν έναν ολοήμερο παράκτιο και υποβρύχιο καθαρισμό στην Άνδρο στο πλαίσιο του προγράμματος . Στόχος είναι η αποκατάσταση των σημαντικών βιοτόπων της μεσογειακής φώκιας στο νησί Άνδρος.

  • Η δράση θα λάβει χώρα την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 09.30 π.μ. και προσκαλούμε όσους πιστοποιημένους δύτες ελεύθερης & αυτόνομης κατάδυσης επιθυμούν να πάρουν μέρος. Αποσκοπούμε στην απομάκρυνση των ρύπων όπως και στην ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

  • Η δράση θα γίνει με πρωτόκολλο Zero Waste και τα απορρίμματα θα καταμετρηθούν και θα καταγραφούν σε παγκόσμια τράπεζα δεδομένων.

trident rov off 62% - plc.com.qa

  • Ο υποβρύχιος καθαρισμός θα καταγραφεί από το υποβρύχιο drone TheOpenROV Sofar Trident που έχει κερδίσει η ομάδα της All For Blue σε διαγωνισμό του εξωτερικού.

 

Τόπος συνάντησης: Αλιευτικό Καταφύγιο Κορθίου. Ώρα συνάντησης: 09.30 πμ

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6944797561

και μέσω e-mail στο [email protected].

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio