Νέα

Έξω από δω Αστέρα!

Παρά τις καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις τον περασμένο Μάρτιο στην εκδήλωση  για την υπόθεση της στέγασης του Αστέρα radio κάτω από τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Άνδρου,  το θέμα επανέρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κυριακής 18/9 για ” έγκριση  έκδοσης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής κατά του Μιχαήλ Αστρά και εξουσιοδοτήσεως  του Δημάρχου για την έκδοσή του”

Φαντάζομαι ότι το πράγμα θα προχωρήσει, ο κλοιός θα σφίξει γύρω από τον Αστέρα και σαν να τον βλέπω τον Μιχάλη περικυκλωμένο ν’ αναφωνεί βροντερά στο μικρόφωνο τα τελευταία λόγια του:  «Ανδριώτες, Ψηλά τις Καρδιές!» και ν’ αρπάει τον πομπό στην αγκαλιά του και να φεύγει στα βουνά τα ψηλά της Άνδρου!

Οι δε καταληψίες αφού κόβουν τον Αστέρα από τα FM και το ίντερνετ,  σφραγίζουν όλα τα ραδιόφωνα του νησιού να πιάνουν μόνο τον νέο  ψευδοανδριώτικο σταθμό και πιάνουν τα τουφέκια να φυλάνε μην περάσει δορυφόρος πάνω από την νήσον  μας, μόνο οι τούρκικοι σταθμοί επιτρέπονται !

Και εμείς οι θαρραλέοι πατριώτες που αψηφάμε  τις διαταγές, να  ξεσφραγίζουμε  τα ραδιόφωνά μας , κάτω στα κατώγια,  να ξετυλίγουμε τις παλιές σπιράλ μεταλλικές κεραίες και στα βραχέα και τα μεσαία κύματα που ακόμα υπάρχουν, ν’ ακούμε μαζεμένοι  το ελεύθερο ραδιόφωνο του Μιχάλη Αστρά, όπως ακούγαμε παλιά τις έξω από δω ελληνικές φωνές των ξένων σταθμών!

Όλα αυτά εν έτει  2022, κατάντια μεγάλη.

3 Σχόλια

  • Φαρμάκι στάζει η πένα σου Βαγγέλη. Για κάποιους φάρμακο και γι’ άλλους δηλητήριο. Εξαρτάται βέβαια πάντα από τον τρόπο και τη δοσολογία λήψης.

  • Οπωσδήποτε να εξουσιοδοτηθεί ο κύριος Δήμαρχος, να έχει την προσωπική ευχαρίστηση της εκπαραθύρωσης του Αστέρα.

  • ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΠΕΦΤΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ!ΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΑ,ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ…….ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ…ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ…. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio