Νέα

Η Αττική Πιάγκου στηρίζει τον ραδιοφωνικό σταθμό Αστέρα FM

Διαμαρτύρομαι και διαφωνώ στο μέγιστο, έναντι στην απειλή για απομάκρυνση από τον χώρο που λειτουργεί μέχρι σήμερα, του ραδιοφωνικού σταθμού Asterasradio92  του κ Μιχάλη Αστρά!

O Asteras είναι ο μοναδικός ραδιοφωνικός σταθμός του νησιού, με εμβέλεια στις Κυκλάδες που ενημερώνει το κοινό του για τα πολιτιστικά δρώμενα, για τα φοροτεχνικά νέα, τα νέα των συμπολιτών από την Αθήνα, διαβάζει τα δελτία τύπου που του αποστέλλονται και διαφημίζει επιχειρήσεις και γεγονότα ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!!Και βέβαια είναι η ελευθερία του λόγου του νησιού.

Ασχολούμενη με τα πολιτιστικά του νησιού , μέσω της ” Αδαμαντίας” εδώ και 4 χρόνια, έχω βρει την μοναδική στήριξη όσο αφορά την προβολή του χώρου από τον εν λόγω σταθμό, την Ανδριακή Εφημερίδα και το site της μέσω της κ Μαριάννας Φωτοπούλου  και το androsfilm.gr  μέσω του κ Λουκίσα Ευάγγελου.

Αντίθετα , η στήριξη από τον Δήμο είναι ανύπαρκτη και αναφέρω τα εξής:

3/6/22 ζήτησα και έγινε μια συνάντηση με τον Δήμαρχο προκειμένου να βοηθηθούν οι χώροι που προσφέρουν πολιτισμό αλλά βρίσκονται σκόρπιοι και δεν είναι γνωστοί στον επισκέπτη.

Ζήτησα να γίνει ένας ηλεκτρονικός πολιτιστικός  χάρτης  όπου να αναρτηθεί στο andros.gr με τα σημεία,  να υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία προβολής όπου να αναρτούμε τις αφίσες μας  και τον χάρτη, προστατευμένες από τα χέρια πολλών, ορατά στους επισκέπτες και στους κατοίκους του νησιού.

Επίσης , ζήτησα εθελοντικά να καθαρίσω το πρώην τουριστικό περίπτερο και να επιβλέπω την αφισοκόλληση προκειμένου να μην επιβαρύνω με αρμοδιότητες τους υπαλλήλους του Δήμου , μέσα στην καλοκαιρινή σεζόν.

Το τουριστικό περίπτερο καθαρίστηκε αλλά κλειδώθηκε εκ νέου. Σε δική μου ερώτηση τι πρακτική θα ακολουθήσουμε , μου είπαν να πηγαίνω τις αφίσες στο Δήμο και θα τις τακτοποιεί. Όμως δεν ενημερώθηκε κανείς άλλος , οπότε το περίπτερο καλύφθηκε εκ νέου με αφίσες , ατάκτως τοποθετημένες!!

Για τον πολιτιστικό χάρτη, παρά την διαβεβαίωση ότι θα προετοιμαστεί και θα είμαστε σε επικοινωνία, ένα μήνα μετά δεν ήταν δυνατόν στην συνεργάτη του Δήμου που με παρέπεμψε ο Δήμαρχος να βρει χρόνο να επικοινωνήσει με τα σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος και να πάρει τα στοιχεία επικοινωνίας!!

Άνοιξα ένα χώρο τέχνης σε μια υποβαθμισμένη περιοχή, κέρδισα την εκτίμηση των γειτόνων που σιγά σιγά βελτιώνουν την εικόνα της γειτονιάς, πληρώνω εισφορές και ενοίκια γι ‘ αυτό, γίνονται τουλάχιστον 5 εικαστικές εκθέσεις στον χώρο με πολύ προσωπική εργασία και ναι χρειάζομαι και χρειαζόμαστε την προβολή του ραδιοφώνου και την προθυμία του κυρίου Αστρά που μας βοηθάει.

 

Πιάγκου Αττική

“Αδαμαντία” χώρος τέχνης και μάθησης

Νημπορειό Χώρας Άνδρου

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio