Νέα

Η Ένωση Ανδρίων υπέρ του  “Asteras 92 fm”

Κύριε Δήμαρχε,

Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Η ΕΝΩΣΙΣ ΑΝΔΡΙΩΝ παρακολουθεί με μεγάλη αγωνία το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον “Asteras 92 fm” τον μοναδικό ραδιοφωνικό σταθμό στην Άνδρο.

Επιθυμούμε να μην επαναλάβουμε όλα όσα αναφέρθηκαν στα σχετικά ψηφίσματα που δημοσιεύθηκαν, και με τα οποία συμπλέουμε απόλυτα.

Επιπλέον όσων αναφέρθηκαν θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ερχόμενοι από Σταυροπέδα και στρίβοντας προς Χώρα η μοναδική επιλογή που θα έχουμε, εάν ο σταθμός διακόψει τη λειτουργία του, είναι αποκλειστικά οι Τούρκικοι Ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Ο “Asteras 92 fm” είναι από τα πλέον άμεσα μέσα για την ενημέρωση των κατοίκων και των επισκεπτών, τόσο για τα θέματα του νησιού όσο και για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Θεωρούμε δεδομένο ότι, από τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του νησιού επιθυμεί τη συνέχιση της λειτουργίας του μοναδικού ραδιοφωνικού σταθμού που υπάρχει στο νησί, τόσο εσείς, κ. Δήμαρχε, όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο, θα δώσετε μία άμεση και μακροχρόνια λύση, ώστε να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του, η οποία είναι καθ’ όλα νόμιμη, χωρίς την οικονομική επιβάρυνση του εν λόγω ραδιοφωνικού σταθμού με έξοδα, στα οποία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.

Προσδοκώντας άμεσα στη θετική λύση στο πρόβλημα που ανέκυψε, αναμένουμε τις ενέργειες σας και τη δημόσια ενημέρωση εκ μέρους σας για την επίλυση αυτού του ζητήματος.

Για το Δ Σ της Ένωσης 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio