Νέα

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Στραπουργιών-Λαμύρων-Μεσαθουρίου-Υψηλού Άνδρου “Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” στο πλευρό του AsterasRadio 92fm

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Στραπουργιών-Λαμύρων-Μεσαθουρίου-Υψηλού Άνδρου “Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” με αφορμή το σοβαρό θέμα που ανέκυψε τις τελευταίες ημέρες ” περί ενδεχόμενης αποβολής του ραδιοφωνικού σταθμού AsterasRadio 92fm ” από το χώρο στον οποίο στεγάζεται μέχρι σήμερα,  δηλώνει απερίφραστα τη συμπαράστασή του στον ιδρυτή και ιδιοκτήτη του σταθμού,  κ. Μιχάλη Ιωάν. Αστρά,  από τις Στραπουργιές και ευελπιστεί ότι  ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Λοτσάρης και το Δημοτικό Συμβούλιο θα προχωρήσουν στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για τη συνέχιση της λειτουργίας του σταθμού στον ίδιο χώρο.
 Γιατί η δημοκρατική και ελεύθερη φωνή της Άνδρου πρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα να ακούγεται σε όποιο μήκος και πλάτος της έκτασης του νησιού φθάνει η εμβέλεια του ραδιοφωνικού της σταθμού.  Γιατί οι  τούρκικοι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν έχουν θέση στο νησί μας.
 Γιατί ο AsterasRadio 92fm  εδώ και πολλά χρόνια λειτουργεί σοβαρά και υπεύθυνα ενημερώνοντας για θέματα πολιτιστικά,  κοινωνικά, ψυχαγωγικά…που αφορούν την Άνδρο και όχι μόνο, με καλεσμένους ανθρώπους ειδήμονες και προικισμένους με ήθος και αξιοπρέπεια.
Γιατί όλοι οι σύλλογοι και τα σωματεία της Άνδρου οφείλουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κ. Μιχάλη Αστρά για την εκφώνηση – δημοσίευση από το ραδιοφωνικό σταθμό του,  όλων των δρώμενων στο νησί,  ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ. Μία κίνηση που τον τιμά ιδιαίτερα ως άνθρωπο και επιπλέον Στραπουργιανός ων, ο Σύλλογός μας θα στηρίζει ηθικά πάντα αυτόν και το εγχείρημά του.
                                 Η Πρόεδρος  & τα Μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio