Νέα

Ναυτικός Όμιλος Άνδρου και Σύνδεσμός Ανδρίων Πειραιώς στηρίζουν τον “Asteras 92,00 fm”

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις που αφορούν στο ραδιόφωνο της Άνδρου Asteras92, θέλοντας να συμπαρασταθεί σε κάθε φωνή που προβάλλει την Άνδρο και τις προσπάθειες της τοπικής κοινωνίας του νησιού.

Πιστεύουμε πως θα βρεθεί η καλύτερη λύση ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του ο σταθμός, που μόνο θετικά έχει να προσφέρει στο νησί, την ώρα που οι τούρκικοι ραδιοφωνικοί σταθμοί παρεμβάλλουν με μεγάλη ευκολία.

Θέληση να υπάρχει. Η καλή πρόθεση θεωρείται δεδομένη. Η συνεννόηση θα είναι το επίτευγμα αλλά και το αίτημα μεγάλου μέρους της ανδριακής κοινωνίας.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ « ASTERA RADIO 92 fm”

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ όλες αυτές τις ημέρες παρακολουθεί με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ενημερώνεται από τις διάφορες ανακοινώσεις , τόσο του Δήμου Ανδρου, όσο και από αρμόδιους φορείς, για το θέμα που έχει προκύψει , όσο αφορά την μετακίνηση ακόμα και την συνέχιση λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού της Ανδρου ASTERA RADIO 92 fm .

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό…. Σ ένα νησί που τα μοναδικά ραδιοφωνικά ακούσματα είναι Τουρκικά, δεν επιτρέπεται να σταματήσει να λειτουργεί η μοναδική ενημερωτική, ψυχαγωγική, κοινωνική φωνή της Ανδρου για κανένα λόγο.

Ο Δήμαρχος , το δημοτικό συμβούλιο , οι αρμόδιοι και όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να συμφωνήσουν και να δοθεί λύση …..

Ο Σ.Α.Π. στηρίζει και ζητά μόνιμη λύση και την απρόσκοπτη συνέχεια λειτουργίας του ASTERA RADIO 92 fm.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio