Νέα

Η πρώτη εμπειρία ενός αδέσμευτου δημότη από συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Επειδή το “ψέμα έχει κοντά ποδάρια” επιτρέψτε σε κάποιον αυτήκοα μάρτυρα, μιας και παραβρέθηκα στην συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δ. Σ. (28 – 9- 2022) , τα πιο κάτω σχόλια.
1. Καμμιά επιφύλαξη από οποιαδήποτε πλευρά δεν ειπώθηκε για τη δημιουργία του Παιδικού Σταθμού στον Όρμο Κορθίου.
2. Η μοναδική ένσταση που διατυπώθηκε ήταν για την επιλογή του χώρου, λόγω κυρίως της έλλειψης αυλής για τα παιδιά και κυρίως όμως για την μονομερή απόφαση του Δημάρχου χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Άλλωστε αδιάψευστο μάρτυρα όλων αυτών αποτελεί το ίδιο το video που παρατίθεται στην ανακοίνωση του Δήμου.
3. Σε ότι αφορά το ποιος έκανε “καφενείο και μπάχαλο” τη συνεδρίαση του Δ. Σ., με συνεχείς διακοπές, άρνηση τοποθέτησης συμβούλων, ειρωνικές αναφορές κλπ, ας δημοσιευθεί ολόκληρο το video της συνεδρίασης αυτής.
4. Το γεγονός δε ότι η συνεδρίαση άρχισε με σαφή απειλή για προσφυγή σε μηνύσεις και αγωγές έναντι συγκεκριμένου ιδιοκτήτη τοπικού site και αμέσως μετά για ψήφισμα περί “ελευθεροτυπίας” και την προσπάθεια του κ. Δημάρχου (και μπράβο του ειλικρινά) να αποστασιοποιηθει από αυτο, είναι τουλάχιστον αποκρουστική σαν ιδέα φίμωσης των ενημερωτικών μέσων.
5. Σε ότι τώρα αφορά την περίφημη ανεκδιήγητη φράση περί “στρατιωτικού νόμου” σε καμμιά περίπτωση δεν ειπώθηκε κατά τη συζήτηση για τον παιδικό σταθμό (όπως προσπαθεί να συνδυάσει η ανακοίνωση), αλλά στο τελευταίο θέμα για τον ραδιοφωνικό σταθμό και μάλιστα σε έντονο ύφος και με πολλαπλή επανάληψη.
Αν και η ουσία της αναφοράς αυτής περί “στρατιωτικού νόμου” θα έπρεπε να είναι απόλυτα και από όλους καταδικαστέα οποτεδήποτε και από οιονδήποτε εκστομίζεται.
Για την αλήθεια των γεγονότων παρακαλώ όπως παρατεθεί όλο το video της συνεδρίασης.
Κωνσταντίνος Λουκρέζης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio